Megapopust.hr kreće u ožujku i to u čak 12 hrvatskih gradova!

Novi portal za grupnu kupnju Megapopust najavljen je danas u objavi za medije i kreće u ožujku, kada će početi nuditi grupne popuste u čak 12 najvećih gradova Hrvatske: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Slavonski brod, Pula, Karlovac, Sisak, Šibenik, Varaždin i Dubrovnik. Ovakvu pokrivenost za sada nema još niti jedan portal za grupnu kupnju.

Megapopust.hr pokreće tvrtka Megaplakat d.o.o. iz Splita koja navodi da ima preko 350 plakatnih mjesta velikih oglasnih površina (jumbo plakati) u 11 gradova u Hrvatskoj te samim time i veliko prodajno iskustvo. Navode da za sada nisu imali većih iskustava u Internet poslovanju i online prodaji, ali da ne vjeruju da će im to predstavljati poteškoću. Najavljuju i žestoku promotivnu kampanju za što će im bez sumnje dobro doći i velik broj vlastitih jumbo plakata.

U pripremu projekta krenuli su prije 2 mjeseca te trenutno rade na kampanjama po društvenim medijima (koje vode sami) i razvoju weba. Projekt je očito vrlo ambiciozno zamišljen, a mi im želimo puno uspjeha i zanimljivih mega popusta za sve nas te nemirniji sanak njihovoj konkurenciji.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Megapopust.hr kreće u ožujku i to u čak 12 hrvatskih gradova!

  1. zvonimir says:

    to su lopovi, ti iz splita

Leave a Reply

Your email address will not be published.