Mega Popust odgođen za travanj

Jedan od već duže vremena najavljivanih portala za grupne popuste – Mega Popust, svoj je start odgodio s prvotno najavljivanog ožujka na travanj 2011. Mega Popust nas je zaintrigirao najavom da će odmah od početka rada svakodnevno nuditi grupne popuste u čak 12 gradova u Hrvatskoj što još nitko do sada nije napravio. Veliki igrači poput Kolektive ili KupiMe.hr nisu išli tim smjerom već su svoju ekspanziju nastavili u drugim, susjednim nam zemljama pa će biti zanimljivo pratiti učestalost objava grupnih ponuda i isplativost poslovnog koncepta portala MegaPopust.hr. Upravo zbog toga ova odgoda početka rada Megapopusta i ne čudi.

Ipak, splitska ekipa koja stoji iza portala odradila je iznimno agresivnu promotivnu kampanju na društvenim medijima koja je polučila do sada neviđen učinak tako da MegaPopust.hr na Facebooku ima gotovo 54 tisuće obožavatelja prije nego što je portal uopće pokrenut. Razno raznim trikovima poput brojnih nagradnih igara uspjeli su privući ogromnu bazu pratitelja Facebook stranice MegaPopusta i to isključivo vlastitim snagama. To nije pošlo za rukom ni najvećim igračima na području grupne kupovine poput Kolektive i KupiMe.hr čak ni uz pomoć vanjskih marketinških agencija, koji su tek prije par dana prešli brojku od 100.000 obožavatelja.

S obzirom da tvrtka koja stoji iza MegaPopust.hr projekta raspolaže i outdoor oglasnim površinama (jumbo plakatima) bit će zanimljivo pratiti kako će njihova stranica uspjeti parirati već etabliranim portalima za grupnu kupnju kada zaista i krenu s radom, nadamo se u travnju.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Mega Popust odgođen za travanj

  1. Maro says:

    1000 lajkova 5€ eto tako

  2. Petar says:

    ko to prodaje 1000 lajkova za 5 eura da mi je znat…

Leave a Reply

Your email address will not be published.