MegaPopust prodao 2097 kino ulaznica za filmove u CineStaru

Od kada je ukinuta T-Mobile srijeda, većina ljudi je odlučila kako ipak ne treba pogledati najnoviji film. Izdvojiti 40-ak kn za kartu, ipak je malo preskupo. Kako CineStar vjerojatno nakon 23.2.2011. ima mnogo manje posjetitelja, a time i manju zaradu, došli su na jednostavnu ideju kako povećati promet. Grupni popusti! I slobodno možemo reći, ide im i više nego dobro.

MegaPopust je prodao čak 2097 kino ulaznica. I to nije samo trenutni nalet. Ulaznice za kino su se i dosad prodavale dobro. Na primjer, u rujnu je Kolektiva imala sličnu ponudu i prodali su 8592 kupona, a u kolovozu su imali ponudu za Cineplaxx i Movieplax kina i prodali su 3479 kupona.

MegaPopust naglašava kako ovo neće biti zadnja takva ponuda i da se svi oni koji nisu uspjeli kupiti svoje karte za nevjerojatnih 15 kn, malo strpe, jer će uskoro ponoviti ponudu ili imati jako sličnu.

CineStar je kino koje u Zagrebu ima najbolju posjećenost. Možda se uskoro i druga kina, manja, starija i barem manje posjećena odluče povećati posjećenost na ovaj način jer prema priloženome nije teško zaključiti kako je kino i dalje jedno od najomiljenijih mjesta za izlazak, opuštanje i razbibrigu.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.