Megapopust vas riješava herpesa za samo 39 kuna

Izludi vas ono poznato peckanje i svrbež i jasno vam je da će vam herpes ili ružan prištić pokvariti slijedećih x dana. Rastrčite se po ljekarnama ili već imate spreman arsenal sredstava kojima ćete pokušati spriječiti nastanak ove krajnje neugodne napasti. Nekad uspije – češće ne. Nažalost, stresa je sve više i virus koji živi u nama aktivira herpes uvijek, na najnezgodnijem mjestu i u najgorem trenutku. No, Megapopust donosi proizvod koji sprečava čak i pojavu mjehurića i to uz popust od 51%. Naime, po cijeni od samo 39, umjesto 80 kuna priuštite si 2 komada gela protiv herpesa na bazi prirodnih sastojaka. Uporaba ovog gela je vrlo jednostavna: ako nanesete gel u početnoj fazi peckanja i svrbeži usnica, herpes ćete spriječiti. Ako je već izbio mjehurić nanosite gel 5 puta dnevno dok se ne posuši. Ovaj gel protiv herpesa je na bazi minerala i biljnih ekstrakta, zbog toga je još učinkovitiji i djeluje na izvor problema.

Iako infekcija virusom herpes nije ubojita kao AIDS, herpes je rašireniji i, za većinu koji ga imaju, vrlo bolan. Više od polovine stanovništva povremeno dobija ranice koje su posljedica infekcije virusom herpesa simplex (HSV – 1) ili herpesa genitalis (HSV – 2). Drugi su pogođeni infekcijom herpesa zoster koja se javlja u vidu bolnog herpetičnog osipa na koži u predjelu struka, godinama nakon što su imali vodene kozice. Osim toga, u skupini herpes virusa spada i Epstein-Barr virus koji izaziva mononukleozu. Kada se sve zbroji, broj muškaraca i žena s herpesom prelazi 80%. Najčešće se javlja na granici između sluznice i kože, ali može i na sluznici i na koži, dakle usnici i okolnoj koži, nos, sluznici nosa, u usnoj šupljini, uhu, glutealnoj regiji, uretri, ali i na drugim dijelovima kože. Iako nije poznato zašto se kod nekih ljudi to događa često, a kod nekih nikada, ovaj se virus često javlja kao popratna pojava drugih infekcija koje narušavaju imunitet, kod jakih menstruacija, stresa, straha i tjeskobe. Recidivi mogu biti vrlo česti, i do 20 puta godišnje, ali najčešće dolazi do četiri recidivirajuće infekcije godišnje.

Bočica ovog malog čuda trebala bi se naći u svakoj torbici, automobilu, u vašoj kućnoj apoteci, na radnom mjestu, u torbi planinara, lovaca, ribiča i izletnika. Oslobodit će vas brojnih neugoda.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Megapopust vas riješava herpesa za samo 39 kuna

  1. jelena says:

    Pozdrav,
    zanima me kako se zove gel protiv herpesa….i kako ga mogu kupiti?

Leave a Reply

Your email address will not be published.