More grupnih popusta na kanuing i rafting!

Zajedno s proljećem u svakom do nas budi se i želja za promjenama i uzbuđenjima. Ukoliko ne želite promijeniti partnera, a i dalje želite iskusiti nešto novo i neobično pronađite svoju dozu adrenalina na stranicama svipopusti.hr!

Adrenalin je hormon što ga luči nadbubrežna žlijezda. Pojavljuje se u  organizmu za vrijeme  stresnih situacija,  ubrzava rad srca, povisuje krvni tlak i priprema organizam na akciju. Stoga vam predstavljamo  adrenalinski odmor na vodi, naime trenutačno  je aktivno petnaestak grupnih ponuda za rafting ili kanuing.

Izdvajamo rafting na Neretvi , naime za samo 225 kuna u dva dana možete  iskušati lokalne specijalitete , odmoriti dušu i umoriti tijelo.

Iskoristite i popust od 50% i otkrijte čari Nacionalnog parka Tara, drugog najvećeg kanjona na svijetu. Ova ponuda uključuje rafting na Tari i dva noćenja u kampu za jednu osobu.

Ukoliko ipak želite iskušati nešto mirniju opciju,  kanuing u jednom drugom dijelu Hrvatske, na Uni na Banovini onda je ova ponuda od 139 kuna (uključuje i ručak) kao stvorena za vas! Ako se nalazite među prvih 200 prijavljenih, osvajate i besplatno noćenje!

Bilo da ste adrenalinski ovisnik ili tek hobist željan avanture nikako ne propustite ove ponude, prolistajte svipopusti.hr i pronađite baš onu koja odgovara vašim željama!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to More grupnih popusta na kanuing i rafting!

  1. naušnica i cijena : bez popusta – 35,00 kn, s popustom 22,00 kn.
    Inače za narudžbe iznad 50,00 kn besplatna poštarina.

    [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published.