Mudra kupovina ima originalnu ideju za idealan poklon ovih blagdana

Bernd Gunther d.o.o. u suradnji s Mudrom kupovinom nudi vam 69% popusta na čarobnu Kristallfrost posudu za hlađenje pića! Za samo 99 kuna, umjesto 320 kuna učinite svoje zabave još glamuroznijima, boljima i spektakularnijima.

Ova fantastična posuda za hlađenje pića ne samo da će svojim prekrasnim dizajnom ukrasiti vaš stol i rashladiti vaše piće već će i stolnjak ostati suh! Kristallfrost posuda za hlađenje pića izrađena je od acrylic stakla s duplim sistemom stakla, koji je punjen posebnom tekućinom za hlađenje i obrubljen nehrđajućim čelikom, otporno na ogrebotine i može poslužiti kao posuda za led. Posuda je pogodna za gravuru loga  i zbog toga je idealna za poklon. Primjena je izuzetno jednostavna: stavite cijelu posudu u zamrzivač na nekoliko sati prije upotrebe, tekućina prije upotrebe će se zamrznuti i zadržavati temperaturu neko vrijeme – vino, šampanjac, voda, sokovi ostat će hladni i do 4 sata na suncu, a posuda i boca ostaju suhi. Tijekom odmrzavanja posuda mijenja svoj izgled. Pravi ledeni kristali pojavljuju se na vanjskoj strani posude tijekom otapanja tekućine.
Nije li to fantastično?

Posudu možete preuzeti osobno u Gomboševoj 4 ili se šalje dostavom, koja nije uključena u cijenu, već se dodatno plaća oko 30 kuna.Rok iskoristivosti kupona je 3 mjeseca.

Surferi i surferice, ovo je idelna prilika za poklon dragim vam ljudima, jer je Kristallfrost posudu moguće gravirati s logotipom, imenom, citatom ili pjesmom. Ne zaboravite da su božićni blagdani na vratima, a s Kristallfrost posudom blagdanski stol izgledat će mnogo ljepše. A tek kad vidite kako tijekom odmrzavanja Kristallfrost posuda mijenja svoj izgled uz pojavljivanje pravih ledenih kristala…

Kristalllfrost posuda za hlađenje boca proglašena je najinovativnijim proizvodom na njemačkom Sajmu inovacija! Provjerite zašto!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.