Mudra Kupovina prodala maksimalan broj kupona za Pizzu Duck i Kuću zelenog čaja!

Tijekom prošlog tjedna MudraKupovina imala je dvije vrlo jednostavne i svakodnevne ponude i za obje rasprodala maksimalan broj kupona. Jedna se odnosila na 50% popusta za 1 komad pizza cut-a svih vrsta pizza u ponudi Pizza Duck-a,a druga ponuda bila je 50% popusta na čajeve po izboru iz Kuće zelenog čaja…

U samo dan-dva grupna kupovina proda nekoliko puta više kupona nego što bi vjerojatno same partnerske firme prodale. Godinu dana nakon što je grupna kupovina ušla na hrvatko tržište i dalje funcionira i više nego dobro… Kako i nebi, pogotovo u vrijeme recesije kada svi imamo manje novaca, a promocija dobro dođe i davateljima usluge. Prema istraživanju pokazalo se da je više od 65% tvrtki koje su koristile usluge grupne kupovine uspjelo ostvariti veći profit.To je jedan od najboljih načina kako ostvariti dobru prodaju u ovim težim vremenima.

Veliku korist donosi i kupcima jer je smanjenje troškova vidljivo i zagarantirano (npr., svatko od nas ponekad u žurbi pojede pizza cut, pa ako je možemo kupiti za 50% manju cijenu, zašto ne) ili se jednostavno počastiti nečim čime nebi mogli da nema ovih super popusta.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.