Na Kupi me ušteda od nevjerojatnih 6820 kuna!

Još jedna nesvakidašnja ponuda dolazi s portala Kupi me. Ovog puta su u suradnji s tvrtkom Novi Forum d.o.o nude popust od 62% na aplikaciju web  košarice čime donose uštedu od čak  6 820 kuna!

Dakle, imate trgovinu i shvatili ste da bi ona jako dobro mogla funkcionirati i u virtualnom svijetu. Proizvode i ideju imate, ali ne znate kako realizirati svoj web dućan! Nakon što napravite svoju web stranicu (možete iskoristiti neki od grupnih popusta na izradu i održavanje stranice) javite se stručnjacima iz web košarice. Za 4 180 kuna dobit ćete kvalitetnu  web shop aplikaciju pomoću koje vaši kupci mogu na najjednostavniji način izabrati proizvode i kupiti ih klikom miša.

Web stručnjaci će instalirati vašu web aplikaciju i omogućiti vam tehničku podršku u bilo kojem trenutku. Najveća prednost korištenja ove aplikacije jest u tome što ne morate imati znanje iz programiranja da biste njome upravljali, sve radite iz svog web sučelja. Detalje o mogućnostima  i pogodnostima ove ponude pročitajte na webkosarica .

Krenite ukorak s vremenom i proširite svoju ponudu na cijelu Hrvatsku, a da ne morate izaći iz ureda!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>