Najatraktivniji popusti na zamjenu guma!

Zakon nalaže obvezu korištenja zimske automobilske opreme u periodu od 15. studenog do 15. travnja. Što znači da je upravo sada pravo vrijeme za promjenu guma. SviPopusti.hr, kao i uvijek,  za vas su pripremili nekoliko atraktivnih grupnih popusta upravo za demontažu i montažu guma i to raspoređenih prema cijenama.

Kupi Me – 169kn zamjenu guma i geometriju kotača, uključujući nove ventile možete svome vozilu priuštiti ukoliko se odlučite za ovu ponudu koja se odnosi na sve kotače veličine do 19“.

Ponuda Dana – 149kn uz montažu i balansiranje ova ponuda obuhvaća i izmjenu ventila te kontrolni pregled vozila u 22 točke. Sve ovo možete obaviti u zagrebačkoj Selskoj ulici, a za sve gume veće od 16“ moguća je nadoplata od 10 kuna po gumi.

Ponuda Dana – 120 kn za demontažu, balansiranje i  montažu guma do 17“u autocentru Bujan uštedjet ćete 50% ukoliko kupite ovu ponudu. Za sve veće gume, kao i izmjenu ventila potrebno je izvršiti nadoplatu.

Ponuda Dana – 99knmontaža i balansiranje guma s uštedom od 65% uz dodatne popuste na još neke usluge. Ova se ponuda odnosi na sve vrste vozila.

Moj Kupon – 99kn ova se ponuda odnosi na demontažu i montažu četiri gume do 16“ u zagrebačkom Španskom. Cijeli proces traje otprilike pola sata, a za veće gume moguća je i nadoplata od 15 kuna po gumi.

Ponuda Dana – 89kn najveća ušteda od čak 74% očekuje vas ukoliko se odlučite za ovu ponudu koja obuhvaća zamjenu, montažu, balansiranje guma te kontrolni pregled vozila u 20 točaka. Uz to je na neke druge usluge moguće ostvariti dodatne popuste.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.