Najbolji i najjeftiniji proljetni odmori

Proljeće je u punom zamahu i pravo je vrijeme za uhvatiti predah u miru predsezone na Jadranu, na uvijek živoj Baščaršiji ili pak u srcu slovenske prirode. Izvrsne ponude ovdje ne prestaju, a u nastavku posta je deset najprivlačnijih proljetnih putovanja izdvojeno upravo za vas!

Upoznajte hrvatsku metropolu u proljetnom izdanju te se uvjerite zašto Zagreb posljednjih godina ruši rekorde u broju posjetitelja. Do 25.6. iskoristite ponudu po cijeni od 299 kn koja uključuje 1 noćenje s doručkom za dvije osobe u The Movie Hotelu*** smještenom nedaleko od centra grada.

Po cijeni od 299 kn za dvije osobe, provedite 3 dana u apartmanima Čingi Lingi te upoznajte park prirode Kopački Rit– jedan od najočuvanijih močvarnih eko sustava u Europi. Iskoristite ovu ponudu do 30.6. te se opustite u punoj prirodnoj ljepoti Baranje.

Opustite se u razdoblju između 1.5. te 31.5. na proljetnom odmoru u Crikvenici. Već po cijeni od 512 kn, uživajte u polupansionu za dvije osobe u Hotelu Mediteran*** uz mogućnost neograničenog korištenja unutarnjeg bazena.

Odvojite datume 04.05. ili 15.06. za šetnju po Budimpešti koja s razlogom nosi naziv „Kraljice Dunava“. Po cijeni od 229 kn po osobi, uživajte u Budimu, Pešti, Lančanom mostu, čuvenom Trgu heroja te brojnim drugim budimpeštanskim znamenitostima koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Do 30.06., po cijeni od 299 kn za jedno noćenje za dvoje u sobama Rooms Magdić***, upoznajte proljetne čari najljepšeg hrvatskog nacionalnog parka- Plitvičkih jezera. Možda je upravo proljeće idealno vrijeme za upoznavanje ukupno 16 jezera koja su dio UNESCO-ve liste svjetske baštine.

Sve do 05.05., upoznajte čari jacuzzija, gejzira, podvodne masaže te animacijskog programa koje vam nude Tuheljske toplice. Ponuda uključuje 2 noćenja za 2 ili 4 osobe u Apartmanima Huško**** po cijeni od 440 kn. Dodatna pogodnost, mogućnost je nadoplate za cjelodnevne ulaznice za Vodeni planet Termi Tuhelj po promo cijenama.

Dva noćenja za dvije osobe u hotelu Yildiz, udaljenom 50m od samog centra Baščaršije, dostupna su za 479 kn. Otkrijte Sarajevo– grad ćevapa, kave te istovremenog sjecišta i spajanja istoka i zapada u ponudi koja traje do 26.05.

Kampiranje dovedeno na luksuzni nivo, omogućeno vam je u Novigradu u Istri po cijeni od 337 kn po noćenju za 5 osoba u luksuznom Regular ili Deluxe šatoru. Ponuda uključuje i korištenje bazena u SunFlower camping*** kampu, a novo iskustvo glampinga iskusite u razdoblju do 31.05.2019.

Iskoristite proljetni odmor za uživanje u Hotelu Celjska koča***, smještenom u srcu prirode Celja. Sve do 31.05. iskoristite mogućnost 1 ili 2 noćenja s doručkom za dvoje uz korištenje wellnessa po cijeni od 399 kn.

Iskusite čari raftinga na Mrežnici za 149 kn po osobi uz uključenu opremu i skipera s iskustvom. Ponuda je iskoristiva do 11.06.2019.

This entry was posted in Jeftina putovanja. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.