Najmanje 50% popusta na originalne poklone

Kupiti savršen poklon dragoj osobi nikad nije jednostavno jer bi trebao zadovoljiti nekoliko kriterija; mora biti kupljen od srca, morate znati zašto ste baš toj osobi kupili određeni poklon te mora biti  – originalan. Uz sve to ne smije biti ni preskup, a osobu kojoj je darovan mora barem na trenutak obradovati.

Pronašli smo nekoliko jeftinih, a originalnih praktičnih ili duhovitih predmeta koji pričaju priču.

Magične šalice – na prvi pogled posve obične, no čim u njih ulijete toplu tekućinu slika na njima se mijenja. Ovdje možete izabrati primjerak koji biste voljeli poklonili dragoj osobi, a kako se u pkaetu nalaze dvije – jednu možete zadržati za sebe  i to za samo 39 kuna.

Ako vaša draga osoba spada među one koji često gube ključeve ovaj privjesak s alarmom mogao bi biti idealan poklon za nju. U paketu za samo 69 kuna možete kupiti dva privjeska za ključeve koji će vam od sada uvijek biti na dohvat ruke!

Zanimljiv i originalan poklon za sportaše koji se  sportom bave, a fizički se ne naprežu, je ovaj višebojni stakleni set za šah. Dizajnerske figurice i šahovska ploča razveselit će svakog šahista, ali i unijeti malo boje u njegov dom. Cijeli set košta 111 kuna.

U rubrici Ostalo možete pronaći još zanimljivih poklona koji će razveseliti one kojima nikad ne znate što biste poklonili, ali i one kojima svojim poklonom želite izmaminiti iskren osmijeh na lice.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.