Najpovoljniji lječnički pregledi: ljeto 2020.

Ove je cijele godine zdravlje svih nas bilo posebno naglašeno, a iako je naglasak možda stavljen na epidemiološke mjere, ne smijemo zanemariti niti ostale aspekte. U nastavku donosimo zdravstvene preglede uz koje ćete bez puno čekanja i bez prevelikih troškova osigurati zdravlje sebi i svojim bližnjima.
  1. Brinite o svom intimnom zdravlju na vrijeme i prepustite se u ruke stručnjaka. Ponuda uključuje: ginekološki specijalistički pregled, papa test, ultrazvuk i konzultacije u Ustanovi za zdravstvenu skrb Vaš Pregled po cijeni od 270 kn. Rok iskoristivosti ponude je 20.08.2020.

  2. Iskoristite povoljne cijene za prvo izdavanje vozačke ili produljenje iste. Obavite pregled za A, B, C, D ili E kategoriju već po cijeni od 269 kn u Poliklinici Analiza Lab. Rok iskoristivosti ponude je 24.07.2020.

  3. Obavite detaljan pregled organa trbušne šupljine uz odmah gotove nalaze za otkrivanje mogućih problema i sprječavanje neželjenih posljedica po cijeni od 199 kn u Ustanovi za zdravstvenu skrb Vaš pregled. Rok iskoristivosti ponude je  11.07.2020.
  4. Prevenirajte moguće komplikacije i na vrijeme saznajte stanje vena u Poliklinici Stil Medical u Središću uz color doppler vena nogu po cijeni od 299 kn. Rok iskoristivosti ponude je 31.12.2020.
  5. Rak dojke, glavni je uzrok smrtnosti kod žena! Obavite preventivni pregled s točnošću od preko 90% za 199 kn! Ponuda uključuje ultrazvuk dojki i pazušnih jama u Ustanovi za zdravstvenu skrb Vaš pregled, a kupon jem moguće iskoristiti do 11.07.2020.
  6. Izuzetno je važno slušati tijelo i ne ignorirati signale koje šalje. Obavite ultrazvuk i pregled štitnjače u Privatnoj internističkoj ordinaciji dr. Vesna Paral po cijeni od 199 kn. Rok iskoristivosti ponude je 30.06.2020.
  7. Priuštite si preventivni i estetski paket za zdrave zube u Rotim Medical Centru. Ponuda uključuje pregled, pjeskarenje, poliranje, čišćenje zubnog kamenca i digitalni ortopan za 195 kn uz 30% popusta na plombu i gratis interdentalno čišćenje i profilaktičku pastu. Ponuda vrijedi do 31.07.2020.
  8. Obavite sistematski pregled za žene od A do Ž u Poliklinici Dr. Zora Profozić za 799 kn! U ponudu su uključeni: ginekološki pregled, analiza krvi i urina, UZV abdomena i dojki ili štitnjače, internistički pregled i EKG, spirometrija te pregled vida. Rok iskoristivosti ponude je 23.07.2020.
  9. Sumnjate li na povredu mišića, istezanja tetiva ili povrede zglobova, djelujte na vrijeme i spriječite ozbiljne posljedice. Ultrazvučni pregled zglobova, mišića ili tetiva u Poliklinici dr. Žugaj uz cijenu od 299 kn po jednom segmentu. Rok iskoristivosti je 15.07.2020.
  10. Obavite kompletan oftalmološki pregled u Poliklinici Optotim i pridružite se pridružite se tisućama zadovoljnih korisnika ponude za samo 99 kn uz 50% popusta na kompletne dioptrijske naočale i 30% popusta na paket kontaktnih leća s otopinom. Ponuda se može koristiti sve do 31.07.2020.
This entry was posted in Ostalo, SviPopusti.hr and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>