Mega popust: Naučite brzo čitati za svega 349 kuna

Megapopust.hr u suradnji s centrom Profit nudi 78% popusta na uslugu brzog čitanja. Naučite čitati i do 10 puta brže i lakoćom savladajte svakodnevne obveze za svega 349 kuna, umjesto 1600 kuna.

Tečaj brzog čitanja traje punih 15 sati ( 5 dana x 3 sata).

Cilj uvježbavanja brzog čitanja nije samo “čitanje na brzaka”, već istovremeno postizanje boljeg razumijevanja i memoriranja pročitanog. Utvrđeno je kako ljudski mozak može u jednoj sekundi svjesno obraditi 126 bitova (neuroloških jedinica informacija). No, pri normalnom čitanju koristi se svega 4o bitova, dok se ostatak gubi na usputna opažanja i misli. Za veću brzinu čitanja, potrebno je povećati moć koncentracije. A što brže čovjek čita, to je moć njegove koncentracije veća.

Brzo čitanje je samo napredno “klasično” čitanje koje ste nekada davno naučili. Na žalost, svoje čitanje razvijamo do 5. razreda osnovne škole, nakon čega dolazi do stagnacije. Svi veliki umovi, kako u povijesti, tako i danas koriste brzo čitanje. Međutim, ti “veliki umovi” gutaju silne količine informacija, izuzetnom brzinom, samo onoga što ih ZANIMA. Ono što ih ne zanima, prelistaju i ne troše na to previše svoga dragocjenog vremena. Brzo čitanje ujedno je i najbolji brain fitness.

Ovo je najnapredniji sustav čitanja i učenja do danas razvijen u svijetu.

Tečajem brzog čitanja dozvolite mozgu da radi brže. Pruža vam se mogućnost da jednostavnom, zabavnom i moćnom metodologijom pokrenete uspavane potencijale svojeg mozga.

Upamtite: ljudski mozak funkcionira bolje ukoliko mu dopustimo da “radi” brže!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.