Naučite igrati golf uz Grupnjak i Golf klub Ban Jelačić

Golf, igra u kojoj igrač nastoji lopticu sa što manje udaraca ubaciti u rupu. Je li to tako jednostavno kako izgleda? Ako želite saznati što su Par ili Stroke te naučiti pravila i igru golfa, jednog od najstarijih sportova na svijetu, Grupnjak vam pruža tu priliku.

Naime, za 675 kuna možete naučiti pravila i osnove golfa uz osobnog trenera, Dušana DelNegra. U cijenu je uključeno 6 sati uvoda u golf gdje ćete savladati pravila ponašanja, osnovne udarce te iskusiti prvi izlazak na teren. Palice su uključene u cijenu, a loptice i korištenje terena morate platiti još 80 kuna na licu mjesta.

Osim ove ponude, Golf klub Ban Jelačić i Grupnjak nude još jednu varijantu poduke za golfere. Po cijeni od 175 kuna možete kupiti dva sata individualnog treninga s gospodinom DelNegrom. Ovaj profesor kineziologije član je Vandenberg Golf Akademije, a golfom se  bavi već dvanaest godina.

Ovaj profinjeni sport zahtjeva visoku koncentraciju i savršenu tehniku. Hrvatska je svoj prvi teren dobila 1931. godine u parku Maksimir. 1992. osnovan je Hrvatski golfski savez, a godinu dana kasnije i prvo državno prvenstvo u golfu. Golf nikada nije bio previše prihvaćen kod nas, trenutno je aktivno tek desetak boljih golf igrališta, jedno je i ovo u Zaprešiću.

Budite drugačiji od većine i naučite igrati golf. Zašto ne biste izvježbali svoju koncentraciju i preciznost, istrenirali strpljivost i dopustili ovoj igri da vas osvoji?

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>