Neka čisti netko (nešto) drugi!

Čišćenje životnog prostora naša je svakodnevica i većini ne predstavlja prevelik problem. No, nekoliko puta godišnje svaki prostor zatreba generalno i temeljito čišćenje koje iziskuje puno vremena. Kako ne biste svoje slobodno vrijeme ili godišnji odmor proveli s krpom i usisavačem u ruci svipopusti.hr za vas su pronašli nekoliko zanimljivih grupnih popusta.

Povoljno.hr i agencija za čišćenje BARI-TOP nude 50% popusta na četiri sata čišćenja stana, kuće ili ureda. Ponuda uključuje detaljno čišćenje prašine, usisavanje čitavog prostora, pranje i čišćenje kupaonice i wc-a (pranje pločica, umivaonika, sanitarija), unutarnje i vanjsko pranje prozora i okvira, pranje svih vrata i štokova, čišćenje kuhinje (uključujući i pećnicu).

Ista tvrtka za samo 100 kuna nudi strojno i ekološko dubinsko čišćenje svih betonskih i pločastih površina od 10 četvornih metara. Za veće površine kuponi se mogu spajati.

Ako čišćenje životnog prostora ne želite ostaviti nekom drugom iskušajte neku od sljedećih ponuda. Kako biste spriječili doticaj s prljavštinom i vodom za vrijeme pranja podova odlučite se za Tornado Mop set za čišćenje. Sistem centrifugalne sile funkcionira na način da pritiskom na ručku sistem sam ispire krpu i ocijedi krpu. Uz Povoljno.hr život si možete olakšati dvostruko jeftinije.

Na kraju donosimo pravu poslasticu modernog doba, robot usisavač Galaxy Turbo! Ovaj usisavač sam čisti, moguće programirati vrijeme uključivanja rada i kad niste kod kuće. Radi se o tri puta jačem modelu još pogodniji za stanove i kuće s kućnim ljubimcima, spremnik usisnog smeća je veći za pola litre, ima veći ugrađeni filter, baterija traje dulje, ima bolju navigaciju između prostorija… Namijenjen je čišćenju parketa, laminata, toplog poda, keramike, tepiha…

Za kraj retoričko pitanje – zašto trošiti vrijeme na čišćenje, kad umjesto nas to može obaviti netko drugi ili nešto drugo?

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.