Nema rođendana bez torte!

Nerijetko ćete čuti djecu kako za vrijeme proslave rođendana pitaju: „A kada će biti rođendan?“. Dakako, djeca poistovjećuju rođendan s tortom, puhanjem svjećica i pokojim poklonom. Pokušajte se i sami sjetiti po čemu pamtite svoje rođendane kada ste bili djeca?! A kada ste zadnji put imali tortu na svome rođendanu?

Najčešće ćemo napraviti/kupiti puno kolača, narezaka i sličnih poslastica. Kolač je lakše i brže napraviti od torte, nemamo puno zafrkancije oko ukrašavanja, a količinu svjećica koje bismo trebali puhati radije zaboravljamo.

Ponosno nosite svoje godine jer su sigurno donijele puno dobroga, vratite se u djetinjstvo, a ako imate djece u obitelji ili među prijateljima, priuštite im najveće veselje na rođendanu: tortu i puhanje svjećica. Ako niste vješti i nemate vremena, ističemo nekoliko ponuda gdje za prihvatljivu cijenu možete kupiti ukusnu i veliku tortu.

Megapopust donosi ponudu u kojoj u slastičarnici Millennium u samom centru grada možete kupiti  tortu po izboru za 133 kn. Ponuda Dana nudi tortu Tete Maje s popust od 50% za 125 kn, a također i torte iz Butika torti iz slastica po istoj cijeni. Okusi su za svačije želje: voćne, čokoladne, sladoledne… Potražite tortu i neka sljedeći rođendan bude posebniji i drugačiji.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>