Niske cijene za proljetne doze adrenalina!

Sunčeva energija pozitivno utječe na naše raspoloženje koje nas potiče da budemo aktivni i više vremena provodimo u prirodi. Stoga  smo za vas izdvojili nekoliko razičitih načina da provedete svoje slobodno vrijeme na svježem zraku i ludo se zabavite.

Naša prva ponuda odnosi se na foto jeep safary i dva noćenja u kampu NP Durmitora ili NP Sutješke u BiH. Za samo 159 kuna možete si priuštiti odmor u netaknutoj prirodi, šetnju najvećim kanjonom i prašumom u Europi i uživo vidjeti ledenjačka jezera. Ovaj će vas kraj naprosto očarati livadama i pitkom izvorskom vodom kao i mirisima polja ako ga posjetite ovog proljeća. A i prekrasne fotografije ostat će vam za uspomenu.

A kad ste već  prirodi ne bi bilo loše iskusiti i penjanje po stjenama? Naravno da ne bi, ali samo ako već posjedujete stručno zanje i dobru opremu. Kako biste to mogli učiniti upišite tečaj slobodnog penjanja. Uz ovu ponudu za samo 79 kuna dobivate dva tečaja slobodnog penjanja uz svu opremu i stručne savjete instruktora. Tečaj se odvija na penjalištu na Okiću ili  penjalištu Terihaj, ovisno o vremenskim uvjetima.

Vaše adrenalinsko proljeće neće biti tako dobro bez raftinga. Između nekoliko ponuda izdvojili smo rafting na Cetini, gdje za samo 169 kuna možete uživati u vožnji najljepšim kanjonom Dalmacije, dobiti i CD sa slikama kako bi vam cijeli izlet ostao u što boljem pamćenju, a na ćete se zasladiti i ukusni desertom! Ova ponuda vrijedi za jednu osobu, rafting traje oko 3 sata, a uključuje svu potrebnu opremu.

Najzanimljivije ostavljamo za kraj! Radi se o paraglidingu, odnosno adrenalinskom letu u tandem letjelici s instruktorom. Za korištenje ove ponud emorate imati najmanje 15 godina, izdvojit ćete samo 449 umjesto 900 kuna i zabaviti se kao nikada do sada!

Ako vam ovo nije dovoljno sve naše ostale ponude za nezaboravnu adrenalinsku zabavu pronađite ovdje!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>