Njega za kućne ljubimce i do 70% jeftinija!

Foto: Ponuda Dana

Volite svakih nekoliko tjedana otići na frizuru, urediti nokte i uljepšati si svakodnevicu? Zašto to ne biste priuštili i vašem ljubimcu? Ako je vaš odgovor “Preskupo je”, sada vam taj argument izbijamo iz ruke. Naime, SviPopusti.hr za vas su izvojili nekoliko najaktraktivnijih grupnih popusta kojima za malo novca svom četveronožnom prijatelju možete priuštiti kompletni make over!

Ova ponuda za samo 95 kuna nudi kompletnu njegu za pse do 20 kilograma. Možete im priuštiti kupanje, šišanje, trimanje, češljanje, feniranje, rezanje noktiju i čišćenje ušiju s popustom od 53%.

Salon za šišanje i njegu pasa Charli za istu cijenu uz  kupanje, šišanje, trimanje i rezanje noktiju nudi i masažu te čišćenje analnih žlijezdi vašeg psa. Tretman traje oko 90 minuta, odnosi se na pse do 15 kg, a uz nadoplatu uredit će i veće pse. Osim toga, pruža se i usluga taksi prijevoza pasa na vašu adresu ukoliko to niste u mogućnosti sami učiniti.

Ekskluzivni salon za uređivanje pasa Fiocco nudi popust od 70% te za samo 89 kuna svom ljubimcu možete priuštiti češljanje, raspetljavanje, kupanje, masažu, feniranje, šišanje, ali i parfumiranje te savjete o njezi vašeg psa. Ovaj salon vrhunski je uređen, raspolaže modernom opremom i sredstvima prilagođenim vašim ljubimcima.

Daj šapu za vaše najdraže četiri šape nudi kupanje, šišanje  rezanje noktiju za 89 kuna. Ova ponuda se odnosi za male pse, a ako ste vlasnik većeg ljubimca usluga se može nadoplatiti.

Zašto bi samo psi Marka Grubnića bili potpuno dotjerani, uz grupne popuste tretmane iz snova svojim ljubimcima priuštite i vi! :)

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>