Novosti na PlatiManje

Portal za grupni popust PlatiManje ozbiljno je shvatio konkurenciju na tržištu i u posljednje vrijeme radi velike promjene na portalu. Osim dodane opcije Prijateljski bonus, sakupljanje dodatnih bodova za svakog prijatelja kojeg upoznaš s PlatiManje,  od nedavno i sam način prodaje funkcionira na novi način. Naime,  više ne kupujete ponudu za punu cijenu nego rezervaciju, a ostatak nadoplaćujete na licu mjesta. Rezervacija je obično neki simbolični iznos, 8, 11, 20 kuna… Računica je laka, rezervacija je u biti provizija koju plaćate portalu, a pružatelj usluge svoj novac dobije na ruke čime se pojednostavljuje cijeli proces između oglašivača i portala.

Trenutno je aktivna i nagradna igra, osobi koja od 1. do 31. srpnja kupi najviše rezervacija sav iznos koji je kupila vraća se u obliku bodova. Odnosno, te ušteđene kune može iskoristiti za umanjenje iznosa prilikom nekih novih kupovina.

Portala za grupnu kupnju sve je više i svaki od njih želi se izboriti za svoje mjesto pod suncem. Korisnike se privlači dodatnim pogodnostima ili nagradnim igrama. Za potrošače zdrava konkurencija predstavlja veliku mogućnost odabira između istih i sličnih usluga pri čemu mogu birati najbolju za sebe.

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>