Odjeća.hr – svi modni webshopovi i popusti na odjeću i obuću od sada su na jednom mjestu

Odlične vijesti za sve one koji kupuju ili koji žele početi kupovati odjeću i obuću online! SviPopusti.hr ekipa pokrenula je Odjeća.hr, novi specijalizirani pretraživač koji na jednom mjestu objedinjava kompletnu ponudu svih hrvatskih modnih webshopova tj. svih domaćih online trgovina odjećom, obućom, modnim dodacima i parfemima.Odjeća.hr fashion tražilica omogućit će vam lakše snalaženje u sve većem moru odjevnih predmeta na Internetu i pruža niz prednosti koje do sada niste imale, bez obzira kupujete li odjeću i obuću na internetu ili u fizičkim dućanima i shopping centrima. Sada možete kupovati na daleko pametniji način i pritom uštediti puno vremena, novca i živaca. Konkretno, ovo su glavne prednosti korištenja Odjeća.hr servisa:

Velika ušteda novca: svi popusti i sezonska sniženja na odjeću i obuću sa svih webshopova na jednom mjestu

Na jednoj platformi sada imate pregled svih sezonskih sniženja i popusta što vam omogućava ne samo da vidite gdje su najveći popusti na odjeću i cipele nego i da na sniženju pronađete baš točno ono što vam je za neku prigodu potrebno. Osim toga, određeni popusti i kodovi za sniženja dostupni su isključivo online, i na ovaj način ćete ih jednostavno i brzo moći uočiti i iskoristiti. Najjeftiniju odjeću sada je iznimno jednostavno pronaći. Na primjer:
> Haljine na popustu većem od 50%
> Sve suknje na sniženju većem od 20%
> Sve štikle i salonke

Daleko najveći izbor: Kompletna ponuda i svi artikli sa svih modnih web shopova

S obzirom da Odjeća.hr nije webshop nego modni katalog tj. tražilica koja objedinjuje ponudu modnih online trgovina i internet butika, to joj omogućava da sadrži daleko najveći broj odjevnih predmeta (haljina, cipela) na tržištu, tj. nudi neusporedivo veći izbor mode od bilo kojeg pojedinačnog webshopa, a posebice fizičkog dućana. To je garancija da će baš svatko pronaći nešto zanimljivo za sebe jer na internetu je izbor neograničen prostorom. Trenutno je na platformi objedinjeno preko 20 webshopova, a taj broj svakim danom raste i širi se ponuda kako ženske odjeće, tako muške i dječje.

Popusti na odjecu

Ušteda vremena: Brza usporedba i pronalazak idealnog modnog komada

Odjeća.hr vam omogućava super efikasan pronalazak (discovery) idealne krpice, odjevnog komada tj. najjeftinije i najljepše odjeće i obuće na vrlo brz način. Dovoljno je koristiti tražilicu pri vrhu ili pregled kategorija prema odjelu, brendu ili marki, boji, veličini, cijeni i tipu odjevnog predmeta i u tren oka ćete dobiti rezultate tj. mogućnost usporedbe i pronalaska željenih predmeta. Ovo je vrlo korisno i kada ne kupujete online tj. prilikom informiranja, prije odlaska u fizičku trgovinu. Npr.:
> Crne i crvene haljine
> Bijele tenisice
> Desigual košulje

Jednostavno informiranje prije kupnje

Vrlo brzo i jednostavno dobit ćete odgovore na sva ključna pitanja poput:
– Koje su opcije plaćanja te rokovi dostave i službe za dostavu odjeće i obuće
– Koji su uvjeti i rokovi povrata robe
– Gdje su najveća sniženja, akcije i popusti
– U kojim veličinama i bojama su predmeti dostupni
– Kako kupiti odjeću na Internetu
– Kontakt podaci svakog pojedinog trgovca

Savjeti o modi i stilu: Fashion News

Kako nikad ne bi ostale bez inspiracije za lijepo odijevanje sa stilom te kako bi još lakše mogle popratiti modne trendove, obećavajuće nove modne dizajnere, kako hrvatske tako i strane, fashion događanja te nadolazeće modne talente i brandove tu je i Fashion News sekcija, sa brojnim savjetima i ekspertizom naših iskusnih fashionistica.

modni trendovi i novosti iz svijeta mode

This entry was posted in Ostalo, SviPopusti.hr and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.