Odmor uz veliku uštedu!

“Kad srce kaže more, novčanik kaže ne mor’e”… Ili ipak ne?

Odlučili ste ove godine preskočiti ljetovanje?  Razmislite još jednom. Godišnji odmor je razdoblje kada je cijela obitelj na okupu i ako odlučite otići iz mjesta stalnog boravka gdje je sigurno prisutan veći stupanj stresa, učinit ćete dobro za svoje psihičko i fizičko zdravlje. Koliko god nastojali sebe uvjeriti u suprotno, nije isto odmoriti se kod kuće i otići negdje daleko od svega. Od ormara kojeg je potrebno dovesti u red, pećnice koju je potrebno temeljito očistiti, vrta i okućnice koje želite srediti… Lijepo je brinuti o vlastitom kućanstvu, ali ljudima se dogodi da se ne stignu niti okrenuti, godišnji prošao, odmorili se nisu, a ono što su i napravili, ionako uskoro neće biti vidljivo. Ukoliko odlučite otputovati negdje, sigurno ćete biti opušteniji, posvetit ćete se partneru/djeci/prijateljima više nego biste to učinili da ostanete kod kuće  u svoja četiri zida. Kažu i da promjena okoline mijenja ljudsku percepciju, a to je iznimno važno kako bi napunili baterije za razdoblje koje predstoji. Nemojte misliti da će putovanje i odmor biti gubitak vremena i novca jer je odmor ključan element koji čovjeku jamči dug i sretan život, a što je vrjednije od toga?

Jasno je da nisu svačije mogućnosti jednake, ali uz grupnu kupovinu velikim popustima možete  uštedjeti i priuštiti si odmor nakon kojeg ćete biti produktivniji, bolje se osjećati i biti zdraviji. Posjetite stranicu svipopusti.hr i među Putovanjem i smještajem pronađite ponudu koja će najbolje odgovarati Vama i Vašim potrebama. Još nije kasno i u zadnji čas možete po vrlo povoljnim cijenama otići na more, u toplice, na neko seosko imanje, u planine, zabavne parkove, u neki inozemni grad ili pak u svetište.

Izdvajamo nekoliko ponuda, no ukoliko mislite da niti jedna nije za Vas, posjetite stranicu svipopusti.hr i sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Wellness u Sloveniji za dvije osobe od 778kn, Medulin– 4 dana s polupansionom i wellnessom za 839 kn, Donja Stuubica– zabava s ekipom, roštiljanje i odmor u predivnoj kućici u prirodi 3 dana za 549 kn, Dubrovnik– 3 dana u apartmanu za 5 osoba za 1140 kn, Bol na Braču– 7 dana za 1599 kn, … Imamo još mnoštvo ponuda, različite destinacije, prilagođene različitim  željama. Posjetite nas jer se isplati. 🙂

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Odmor uz veliku uštedu!

  1. Dana says:

    Slažem se da je godišnji odmor jako potreban, to je punjenje baterija koje je svima potrebno s vremena na vrijeme, naravno svako prema svojim mogućnostima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.