Online edukacije kao uvod u jesen

Još nas nekoliko tjedana dijeli od početka nove školske godine. Zbog novonastale situacije u svijetu, najsigurnije je stjecanje novih znanja putem interneta. Bilo da želite naučiti novu vještinu, poboljšati znanje nekoga jezika ili jednostavno korisno uložiti novac, za vas u nastavku donosimo 10 online edukacija koje vam uvijek mogu doći kao dodatan plus.

  1. Priuštite si online tečaj za voditelja brodice B kategorije koji je stručno pripremljen od strane  Sea Master class savjetnika za obrazovanje. Ova jednostavna, stručna i uspješna priprema za polaganje ispita iz udobnosti vašeg doma može biti vaša za samo 170 kn uz uključene materijale. S korištenjem ponude je potrebno započeti do 26.08.2020.
  2. Uz online tečaj digitalnog marketinga naučite marketinške trikove s kojima ćete proširiti posao, nadmašiti konkurenciju i doći do vrha uspješnosti za samo 39 kn u organizaciji EventTrix-a.  Tečaj je na engleskom jeziku, a praktični primjeri, savjeti i certifikat su vam osigurani.  Rok iskoristivosti ponude je 31.12.2020.
  3. Naučite kako napisati poslovni plan, otvoriti tvrtku, voditi prodaju, marketing i financije za samo 39 kn. Za vrijeme trajanja tečaja dostupna vam je online podrška putem obrasca, a ponudu možete iskoristiti do 31.12.2020.
  4. Naučite sve o procjeni rizika, sastavljanju portfolija, analizi vrijednosti, održavanju budžeta i trgovanju dionicama uz online tečaj trgovanja i upravljanja financijama. Naučite gdje i kako uložiti svoj novac i isplanirajte budućnost na vrijeme za samo 39 kn. Ponudu možete iskoristiti do 31.12.2020.
  5. Položite online tečaj dizajna interijera koji je namijenjen za kreativce koji u svoj dom žele unijeti dozu zaigranosti ili se odvažiti na promjenu karijere za samo 49 kn! Po uspješno položenom ispitu dobivate certifikat akademije i CPD certifikat, a kupon vrijedi do 03.09.2020.
  6. Steknite svjetski priznati TESOL certifikat s kojim možete predavati engleski diljem svijeta uz online tečaj u trajanju 120 sati za 35 kn. Savladajte pedagoške tehnike, usavršite engleski i otvorite si mogućnosti rada u inozemstvu sve do 15.09.2020. kada ponuda prestaje vrijediti.
  7. Iskoristite svoju kreativnost i postanite uspješan organizator evenata uz čak 2 certifikata po završetku. Kroz 7 modula učite od tima iskusnih planera događaja koji posjeduju relevantna i najnovija znanja o današnjoj industriji za samo 39 kn. Kupon vrijedi do 31.12.2020.
  8. Položite online tečaj od 5 modula kroz koji ćete savladati sve funkcije Excel programa za 35 kn. Po položenom ispitu stječete certifikat akademije, a možete dobiti i CPD certifikat. Tečaj je na engleskom jeziku, a ponuda vrijedi do 12.09.2020.
  9. Naučite novi jezik iz udobnosti svog doma uz  online tečaj njemačkog jezika u trajanju 6 ili 12 mjeseci uz uključen German Proficiency certifikat po cijeni od 99 kn. Savladajte čak 3 razine znanja uz originalnu Natural Immerasion tehniku, zasnovanu na načinu na koji uče djeca. Ponudu je potrebno početi koristiti do roka iskoristivosti: 08.09.2020.
  10. Usavršite znanje o HTML, CSS i JavaScript programskim jezicima te budite konkurentni na tržištu uz online tečaj kodiranja programskih jezika za samo 49 kn. Tečaj se sastoji od 7 modula, a kupon se može iskoristiti do 12.09.2020.
This entry was posted in Ostalo, SviPopusti.hr and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.