Originalni popust: Kupi si ponudio čarobnu šalicu za djecu putem grupne kupovine

Predstavljamo još jedan u nizu originalnih grupnih popusta koji postaju sve brojniji s porastom broja i kvalitete grupnih ponuda. Skok u količini objavljenih grupnih popusta posebno je vidljiv u Zagrebu gdje je danas u jednom momentu premašio brojku od čak 350 aktivnih grupnih ponuda!

KupiSi.hr se pak izdvojio iz mase s jednim vrlo domišljatim, originalnim i nadasve korisnim proizvodom kojeg su odlučili ponuditi putem grupne kupovine. Radi se o čarobnoj šalici za djecu, zanimljivom izumu napravljenom za malu djecu (odnosno roditelje), kojem je cilj spriječiti prolijevanje sadržaja šalice po stolu ili podu što je , složit će se svatko tko je proveo malo dulje vremena s djecom, vrlo česta nezgoda u procesu odgoja i učenja djece baratanju s kuhinjskim priborom. Ova čarobna šalica spriječit će tako, često vrlo zahtjevne posljedice čišćenja sagova i parketa, a radi na principu dječjeg globusa što joj omogućava da u svakoj situaciji zadrži horizontalnu poziciju i spriječi prosipanje.

Kupi si portal je šalicu ponudio s grupnim popustom od 50%, za 100 umjesto 200 kuna i naišao na dosta dobar odjek. Ako ste roditelji, a još nemate ovu šalicu, svakako vam preporučamo da ju kupite. Cijena je sada zaista pristupačna, a ova dosjetka bit će vam daleko vrijednija od mnogih drugih skupih pomagala za djecu. Ovaj izum mogao bi zasigurno uštedjeti i mnogo živaca i vremena odgajateljicama i čistačicama u vrtićima!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>