Ovog ljeta bez celulita za malo kuna!

Djevojke u ljetnim haljinama volim” poznati je hit koji se na domaćim radio stanicama počinje vrtjeti s prvim zrakama sunca. To isto sunce na ulice privlače sve kojima su zima i oblaci odavno dosadili, baš kao i zatvorena odjeća. Pa djevojke iz ormara izvlače haljinice, suknjice, kratke hlačice… svu onu odjeću koja više otkriva nego pokriva. A osim gole kože otkriva i ono što nijedna djevojka ne želi pokazati – naslage celulita.

No, još nije kasno da i ovog proljeća ponosno pokažete  svoje noge!

Cellulit killler” ponuda obuhvaća 30 anticelulitnih tretmana uz nevjerojatnih 86% popusta! U 10 dolazaka  tri puta ćete uživati u LPG vakumskoj anticelulitnoj „endermologie“  masaži, dva tretmana ultrazvučne kavitacije, deset aparativnih  limfnih drenaža,  petnaest infra crvenih SPA kupki ili  suhim ozonskim kupkama.

Ako se odlučite za ovu ponudu uštedjet ćete 80% novca. Za 299 kuna možete si priuštiti 10 body former paketa, a za 399 kuna 4 body former paketa i 4 tretmana ljekovitim blatom. Nakon samo jednog tretmana koža je vidljivo zategnutija i glađa na dodir, a blato reducira masno tkivo i detoksificira cijeli organizam.

Čak šest lipo laser tretmana možete si priuštiti za samo 399 kuna. Radi se o tretmanima kojima se laserom u vrlo kratkom vremenu  smanjuje obujam, oblikuje tijelo,  gubi težina i pomlađuje koža.

1581 kunu možete uštedjeti ako se odlučite za ovu ponudu koja obuhvaća četiri kavitacije i 4 elektrostimulacije limfne drenaže.

Sve ostale ponude možete pronaći ovdje, a nedostatak vremena ili novca više vam ne može biti izgovor za nebrigu o tijelu. Prošećite svoje noge ovog ljeta ponosno 🙂

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.