Pacijenti poludjeli za grupnim popustima na liječničke preglede!

Dok liječnici štrajkaju, korisnici grupnih popusta ne gube vrijeme. Naime, sudeći po trendovima koji trenutačno vladaju na svipopusti.hr kupnja kupona za grupni popust za liječničke preglede trenutačno je vrlo popularna.

Prema našim statistikama aktivna grupna ponuda s najvišim prihodom je ponuda za kompletan ginekološki pregled koji uključuje papa test i color dopler te dodatnih 30% popusta na pregled dojki. Više od 600 ljudi odlučilo se za kupnju ove ponude koja ostvaruje trenutačno najveći prihod, čak 179 360 kuna.

Više od 170 kupona prodano je i za testiranje hormona štitnjače , pregled kojim za samo 90 kuna možete pregledati hormone T3, T4, TSH, a nalazi će biti gotovi isti dan.

Dobro prolazi i ponuda za kompletan oftamološki pregled koji osim određivanja dioptrije uključuje i mjerenje očnog tlaka i očne pozadine za samo 199 umjesto 570 kuna.

Osim grupnih popusta na liječnićke preglede svipopusti.hr nude više 1900 grupnih ponuda na različite usluge i proizvode, a prosječna ušteda je čak 67%. Stoga kliknite i pronađite nešto za sebe!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.