Plati Manje uveo novi model plaćanja grupne kupovine

plati manje

Po prvi puta u Hrvatskoj imamo novu mogućnost plaćanja za grupnu kupovinu odnosno sve stvari i usluge koje ste kupili po grupnim popustima. Plati Manje (platimanje.com) uveo je kombiniranu mogućnost plaćanja za grupne ponude na način da se jedan dio cijene plati putem standardnih online načina plaćanja (kreditne kartice i e-banking), a drugi dio direktno na licu mjesta gdje je proizvod ili usluga kupljena.

Iako na prvi pogled ovaj model može izgledati kao nepotrebno kompliciranje za potrošače pogotovo kada je riječ o manjim iznosima, on ipak ima smisla utoliko što s jedne strane upravo potrošačima nudi mogućnost da veće iznose plate u 2 dijela (rate), a s druge strane vlasnicima tvrtki omogućava redovito plaćanje bez dugih rokova isplate koji se često znaju događati, a za koje su najčešće odgovorni portali odnosno tvrtke za grupnu kupovinu.

PlatiManje.com na ovaj se način istaknuo od sve brojnije i jače konkurencije, a bit će zasigurno zanimljivo pratiti hoće li kupci zaista i prihvatiti ovakav novi način plaćanja i koliko će im to zaista pomoći.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>