Plati manje vodi vas i vaše društvo na ljetovanje iz snova

Svi popusti do sada su često prenosili ponude za različite izlete na seoska gospodarstva na kontinentu  i  vikende u sljemenskim hotelima, ali uvijek je nedostajalo ponuda za pravo ljetovanje na Jadranu. Je li stiglo vrijeme za promjene?

Izgleda da su i jadranski turistički djelatnici shvatili da im sustav grupnih popusta može pomoći da svoje apartmane napune i u predsezoni i postsezoni. Za sada je ponuda takvih usluga još uvijek mala, ali s vremenom će turistički djelatnici prepoznati priliku i krenuti ukorak s vremenom.

Svatko do nas barem se  jednom zapitao kako bi bilo živjeti u vili. Možda vam Plati manje ne može omogućiti provedbu cijelog životnog vijeka u takvoj kući, ali 7 dana takve idile svakako može!

Ako vas užasavaju ogromne vrućine, plaže koje više sliče na mravinjake nego na mjesto za odmor pravo je vrijeme da se baš sada odlučite na godišnji odmor. Za samo 500 kuna po osobi, odnosno 1999 kuna za društvo od četiri osobe Plati manje omogućava vam da tjedan dana u predsezoni uživate u Villi Pina u Vodicama.

Villa Pina od najbliže je plaže udaljena svega 50 metara, a do centra Vodica petnaestak minuta šetnje.  Svi gosti mogu uživati u komfornom klimatiziranom apartmanu i vanjskom bazenu.

Vodice su bogate spomenicima kulture i arheološkim nalazištima, ali i disko klubovima i noćnim životom. Ako se odlučite na izlet iz Vodica se lako može krenuti u Nacionalni park Krku ili na Kornate, a ova ponuda omogućava vam popust od 15% na te destinacije.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>