Pomladite se uz grupne popuste!

Biti star nije u modi. Ipak, starenje ne možemo izbjeći, ali postoje načini kako ublažiti njegove posljedice. Grupni popusti trenutno nude nekoliko načina.

Grupnjak nudi popust od 50% na tretman Laboina 3000 serumom za uklanjanje bora. Laboina djeluje tako što opušta mišiće i ravna izražene bore. Rezultati su vidljivi nakon 20 dana korištenja. Laboinu je potrebno nanositi svaku večer posebnim aplikatorom. Također, grupnjak nudi i popust na dnevnu, noćnu kremu i kremu za područje oko očiju iz Laboina kozmetike. Kupujte pažljivo jer je za dnevnu i noćnu kremu potrebno spojiti po tri kupona, a za kremu oko očiju dva. Sve to možete platiti svega 92 kune.

Trebam To i Aloha Massage studio riješit će vaše bore na drugačiji način, liftingom lica radiofrekvencijama i to deset tretmana za samo 550 kuna. Jedan tretman traje 45 minuta i osim rediofrekvencija uključuje i petnaestominutnu masažu lica. Očekujte zategnutiju kožu, podignute vjeđe, manje ožiljkaka od akni i smanjeni podbradak.

Šalji Dalje pak nudi tretman 1 ml hijaluronskom kiselinom za 999 kuna umjesto 3000 kuna u Poliklinici dr. MM.  Osim za punjenje bora kupon možete iskoristiti i za povećanje usnica. Ovo  nije kirurški zahvat, hijaluronska kiselina se ubrizgava iglom, a rezultati traju od 6 mjeseci do godine dana kada bi tretman trebalo ponoviti.

Svake godine nose svoje ljepote, lijepo je imati i 20 i 50 godina, ako se osjećamo jednako dobro i prihvaćamo svoju dob. Nažalost ponekad to nije jednostavno kako se čini i treba nam pomoć. Stoga, ako vas vaše godine opterećuju i ruše samopouzdanje iskoristite neku od ponuda i osjećajte se bolje u svojoj koži.

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.