Ponuda dana donosi kod Rubelja 2 srednje kombinacije šiša i ćevapa te pivo Pan za 32 kune

Prošao je vikend i više nemate ideje što napraviti svojim ukućanima za ručak? Ne očajavajte, jer postoji rješenje!

Rubelj Grill u suradnji s Ponudom dana daje 50% popusta na 2 srednje kombinacije te jedno 0,5l Pan pivo (limun). Jedna srednja kombinacija uključuje jednu lepinju koja sadrži 2 pločice ćevapa i 1 štap šiš ćevapa. Ponuda se odnosi isključivo na konzumaciju u restoranu.

Ponuda se može iskoristiti na 11 lokacija u Zagrebu: Dolcu, u Dubravi u Teslićkoj 2 i Koledinečkoj bb, na Branimirovoj tržnici, Trešnjevačkoj tržnici, tržnici Utrine, okretištu Črnomerec, tržnici Kvatrić, na Ferenščici u ulici 1. Ferenščica 20, na Španskom u ulici Špansko 31 i u Sesvetama u Varaždinskoj 21.

Ćevapi su izvorno tursko jelo koje je na prostoru Balkana doživjelo stanovite transformacije. Recept za ćevape je velika tajna svakog ćevabdžije, a postoje i regionalne razlike te se ćevapi ne pripremaju na isti način u Sarajevu, Mostaru, Travniku…

Danas su bosanski nacionalni specijalitet sa roštilja i najpoznatiji su bosanski brand u inozemstvu. Radi se o malim valjušcima od mljevenog mesa, uglavnom teletine. U Hrvatskoj su ćevapi dugi od 5 do 12 cm, od kombinacije mesa, ovisno o proizvođaču, a poslužuju se s lukom (ponekad s ajvarom) i lepinjom koja je namočena temeljcem i zapečena na plati te kajmakom. Uz ćevape se tradicionalno pije pivo.

Rubelj Grill prepoznatljiv je po svojim osnovnim proizvodima – jelima s roštilja. U svakom slučaju, kvaliteta jela i kvaliteta osoblja čine spoj izuzetne ponude ovog restorana. Lepinje, neizostavan pekarski proizvod u grill ponudi, proizvode sami po receptima provjerene domaće kuhinje uz uporabu visoko kvalitetnih sirovina. Glavni cilj im je pružanje vrhunske ugostiteljske usluge, bazirane na jelima s roštilja. Posebnu pozornost posvećuju njegovanom profesionalnom pristupu osoblja njihovim klijentima.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Ponuda dana donosi kod Rubelja 2 srednje kombinacije šiša i ćevapa te pivo Pan za 32 kune

  1. Hassan Mass says:

    Jako sam prijatno iznenadjen ovim blogom . Misljenja sam da vam je izbor odlican . Bilo bi mi zadovoljstvo da pisem za vas blog. Pozdrav i samo nastavite dalje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.