Popusti na jesenske izlete po Europi

Jesen je idealno doba za istraživanje europskih gradova i gradića. Vrijeme je ugodno, a jesenske boje daju dodatan šarm i atmosferu. Uz grupne popuste možete proći zaista povoljno. Pripremili smo listu najatraktivnijih ponuda. Uzmite topli čaj, polako pregledajte listu i priuštite si lijep jesenski odmor!

Još niste vidjeli Veneciju? Iskoristite ovu ponudu i posjetite Veneciju i Otoke Lagune 18.-19.11. uz prijevoz autobusom i noćenje u hotelu s 3 zvjezdice. Cijena ovog dvodnevnog izleta iznosi 399 kn po osobi.

Ako nemate vremena (ili želje) noćiti u Veneciji, možete izabrati ponudu jednodnevnog izleta u Veneciju i Otoke Lagune, 4.11., po cijeni od samo 209 kn za jednu osobu!

Posjetite Sloveniju i najljepši dio Goriških brda! Jednodnevni izlet autobusom iz Zagreba 18.11.2017. platit ćete samo 139 kn po osobi!

Jednodnevni izlet u Klagenfurt, Minimundus idealan je obiteljski odmor. Doživite svijet u malom i obiđite ga u jednom danu. Cijena izleta iznosi 155 kn.

Na jedan dan možete uživati i na izletu Vicenza & Van Gogh. Kreće se autobusom iz Zagreba 18.11.2017, a cijena ponude s popustom iznosi 249 kuna po osobi!

Porculan Herend je jedan od najslavnijih mađarskih proizvoda. Uživajte u jednodnevnom izletu te posjetite Porculan Herend & Vezsprem & Tihany. Cijena iznosi 179 kn!

Zaljubite se u Bled & Bohinj! Jednodnevni izlet 12.11. u ovoj ponuditi platit ćete samo 149 kuna po osobi!

Posjetite Oktoberfejst u Ljubljani i po super cijeni provedite 2 dana uz 1 noćenje s buffet doručkom, u standard sobi u prekrasnom Radisson Blu Plazi hotelu, za 2 osobe i za samo 663 kune!

Posjetite tvornicu čokolade Zotter i centar Graza! Idealna prilika i za shopping. Jednodnevni izlet autobusom iz Zagreba platit ćete 145 kn.

Odmorite u srcu Sarajeva! Uživajte 3 dana na samoj Baščaršiji u Pansionu Stari Grad uz noćenje sa doručkom za dvoje i za samo 619 kn!

Ostale ponude pogledajte na SviPopusti.hr!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.