Popusti na jesenski odmor uz more

Možda je prehladno za kupanje, ali nikako nije kasno za relaksaciju i obnavljanje energije i zdravlja uz miris mora i borovih šuma. Iskoristite odlične popuste i provedite nekoliko dana jesenskog odmora uz more!

Odmorite u prekrasnoj Malinskoj na otoku Krku u apartmanskom naselju Lavande. Nalazi se u blizini predivne plaže koja pruža mogućnosti za sport i zabavu. Tri dana za 2-4 osobe platit ćete samo 599kn!

Provedite u Opatiji 3 dana odmora za dvoje u apartmanu s pogledom na more za 499 kn!
Prošećite poznatom šetnicom Lungo Mare koja spaja Opatiju i Lovran. Ponuda je iskoristiva do 5.12.

Najsunčaniji otok vas zove na odmor i u rujnu! 2, 3 ili 5 noćenja za 2 osobe u Kući tisuću cvjetova u Stari Gradu na Hvaru trenutno je na super ponudi po cijeni već od 444kn!

Provedite jesen u Selcu! Ponuda uključuje 3 dana i 2 noćenja u Hotelu Selce s bogatim buffet doručkom i večerom te pićem uz večeru, sve za 2 osobe i za samo 699 kuna!

Bablje ljeto u Zadru! Iskoristite povoljnu ponudu za 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Delfin, s pogledom na more i uz mediteranske delicije, za 1358 kuna u periodu od 01.09. – 01.10.!

Uživajte u malom mjestu Krilo Jesenice nedaleko Splita, uz smještaj u Hotelu Krilo! Ponuda uključuje 2, 5 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe po cijeni već od 649 kn.

Odmorite nekoliko jesenskih dana u Vodicama, u mobilnoj kućici Kristi s pogledom na more, svega 60m od mora. Ponuda je za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina, a cijena samo 799 kn!

Isprobajte “glamping”! Mediteransko uživanje u Novigradu u Glamping Sunflower šatorima u Kampu Mareda za do 5 osoba na 2 dana i uz 1 noćenje već od 337 kuna!

Posjetite događanja – Srednjovjekovni sajam, večer uz Klapu Mirakul ili Dan grada Šibenika i smjestite u samom centru u Hotelu Jadran! Paket noćenja s polupansionom platit ćete već od 456kn!

Guštajte u Tribunju! 3 dana u The Movie Resortu uz 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe platit ćete samo 899kn!

Povedite društvo na odmor u prekrasnu Villu Anja u Istri u mjestu Peroj nedaleko od Fažane! Smještaj na 4 dana za 2 do 6 osoba uz mogućnost korištenja vanjskog bazena već od 1839 kuna!

Brojne druge ponude za jesenski odmor s popustom potražite na SviPopusti.hr!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.