Popusti na odmor na moru – Sjeverni Jadran

Možda vam je bitan faktor kod pronalaska idealne destinacije za odmor pored mora upravo njezina blizina? Za vas smo pripremili listu najboljih ponuda za ljetovanje na sjevernom Jadranu! Put nije dug, a plaže su predivne i more čisto!

Uživajte u Crikvenici u prekrasnom pogledu, šumu mora i mirisu borova!vOdmor od 3 ili 8 dana s doručkom za dvoje u Hotelu Villa Aurora*** u špici sezone, nedaleko od plaže Crni mol u ovoj ponudi platit ćete već od 1.185 kn!

Istražite Cres, najveći jadranski otok zavodi netaknutom prirodom, čistim morem i prekrasnim plažama! Cijena za odmor od 6 dana za četvero u apartmanu*** kreće se već od 1.399 kn!

Uživajte tik uz more i uz pogled na uvalu Kvarnera! Posjetite Omišalj na 8 dana/ 7 noćenja na bazi buffet polupansiona za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi, po cijeni već od 3099 kn!

Iskusite autohtoni osjećaj bajne Opatije u hotelu OHM Group® Opatija na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje uz neograničeno korištenje bazena! Provedite ljetne dane u opatijskoj oazi uz povoljnu cijenu već od 1499 kn!

Provedite ljeto uz morsko sunce Novog Vinodolskog i odmor u studio apartmanu Vito! 3 dana i 2 noćenja za dvoje za samo 599 kn!

Odaberite Resort Duga Uvala i provedite 4 dana/3 noćenja u prekrasnoj Istri uz povoljnu cijenu već od 999 kn! Čisto more, bazeni, wellness, teretana, sportski tereni i dječje igralište, apsolutno sve što trebate za idealan obiteljski ili partnerski odmor!

Posjetite Selce i odmorite 2 ili 3 dana s polupansionom za dvoje u Pansionu Selce nadomak centra i glavne gradske plaže. Odaberite termin u špici sezone po cijeni od samo 618 kn!

Odaberite opuštajući odmor u gradu mozaika, Poreču! Odmor od 3 ili 4 dana u špici sezone, za 2 do 4 osobe u apartmanu*** u mjestu Vežnaveri platit ćete već od 449 kn!

Posjetite Lovran na 2 ili 3 dana s polupansionom za dvoje u sobi s pogledom na more ili ulicu, u hotelu Lovran*** na samom šetalištu Lungomare po povoljnoj cijeni već od 599 kn! Priuštite si idealno ljetovanje u slatkom gradiću i napunite baterije.

Za još povoljnih ponuda s popustima posjetite portal SviPopusti!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>