Popusti na odmore za Uskrs

Iskoristite uskršnje praznike za kratki proljetni odmor! Predlažemo vam neke od najpovoljnijih ponuda koje su trenutno dostupne. Bilo da se zaputite na more, u gorje ili uživate u toplicama, kratak predah uz proljetno buđenje prirode dat će vam energije za naredne dane.

Posjetite Crikvenicu i iskoristite ponudu s popustom koja uključuje 3 dana s polupansionom za dvoje, plus smještaj za dijete do 6 godina gratis. Dodatna pogodnost je korištenje unutarnjeg bazena hotela Mediteran. Cijena iznosi 899 kn!

Cijena za tri dana odmora za 2 do 5 osoba u blizini Poreča u ovoj ponudi kreće se već od 425 kn. Istra je idealna za razbuditi osjetila, a malo mjestašce Funtana okružuju vinogradi, maslinici te borove šume dok je zabava blizu u Poreču i Rovinju.

Sve ono što vam nedostaje u gradu, svjež zrak, ugodne temperature, mir, tišina i zelenilo, čeka vas u Gorskom kotaru! Za 750 kn unajmite kuću Čančarević na dvije noći za do šest osoba i uživajte u srcu goranske prirode.

Posjetite Međugorje, poznato mjesto ukazanja Djevice Marije i opustite se okruženi prirodom. Dijete do 3 godine smještaj ima gratis. Cijena ponude iznosi 499 kn!

Oni koji vole opuštanje u toplicama mogu izabrati Toplice Lešće. Cijena za dva ili tri dana s polupansionom za dvoje u sobi s termalnom vodom, tik do rijeke Dobre kreće se već od 379 kn!

Drugi izbor su Tuheljske toplice, oaza sačuvane prirode, zelenila, čistoga zraka i blagih i zdravlju ljekovitih voda. U ponudi s 50% popusta 3 dana uživanja za dvoje platit ćete svega 299 kn!

Provedite Uskrs, u Mađarskoj, u zagrljaju prirode termalnog jezera Heviz i uvjerite se u iscjeljujuća svojstva vode. Cijena ponude koja uključuje 3 dana opuštanja za dvoje iznosi 630 kn, dijete do 4 godine gratis!

Dolazi sve više i više odličnih, povoljnih novih ponuda za proljetne odmore pa svakako redovito pratite portal Svi Popusti!

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>