Popusti na putovanja za Valentinovo

Valentinovo se bliži! Na vrijeme rezervirajte svoje romantično putovanje. Mi ćemo vam u tome pomoći uz listu najpovoljnijih ponuda!

Provedite Valentinovo u Lovranu! Romantična ponuda za 2 ili 4 osobe! 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u apartmanu za samo 499 kn ili za 4 osobe za samo 699kn!

Valentinovo u Toskani uz posjet Bologni, Firenzi, Sieni, San Gimignanu, Pisi i Lucci!  4 dana uz polupansion u hotelu 3* za 1489 kn! U cijenu su uključene 3 večere u hotelu i svi izleti autobusom po Toskani te posjet vinskom podrumu uz degustaciju vina, maslinovog ulja, aceto balsamica i salama!

Valentinovo možete proslaviti i u Bratislavi! Ponuda uključuje prijevoz, smještaj u hotelu Crowne Plaza 4*, bogati buffet doručak, korištenje ZION Wellness i Spa centra, sve za samo 549 kn!

Mjesec zaljubljenih provedite u Splitu! 3 dana/2 noćenja s doručkom u splitskoj palači na glavnom trgu u Palace Suites Hotelu Baština 4*,bocu vina, popuste na SPA&Wellness i restorane za dvoje platite već od 825 kn!

Povedite dragu osobu na kraljevski odmor tijekom tjedna ili vikenda u odmor u hotelu Čateški dvorec u neposrednoj blizini najpopularnijih i najvećih slovenskih termi, Termi Čatež. Cijena za 3 dana s polupansionom za dvoje uz ulaznice za bazene Termi Čatež iznosi 1.020 kn!

Relax odmor na Bledu! 2 noćenja za 2 osobe u suite sobama Aparthotela Bled Apartments, 1x korištenje bazena tokom boravka u Hotelu Golf, 1x najam drvenog čamca u trajanju 1h, već od 693 kn!

Doživite svoju bajku u Fairy tale house, prelijepoj kućici za odmor u srcu prirode kraj Jaske! 1, 2, 3 ili 4 noćenja za 4 osobe već od 399kn ili iznajmite prostor za razne svečanosti za 1399 kn!

Ostale ponude pogledajte na portalu Svi Popusti! Želimo vam ugodan provod!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.