Popusti na vodene aktivnosti preplavili SviPopusti.hr

Dok živa u termometru raste vrijeme je da osvježenje potražite u vodi! Grupni popusti svakim danom broje sve više ponuda za vodenu zabavu.

Prije svega, naučite plivati! Megapopust osigurao je popust na jednodnevnu školu plivanja u DRŠ FIT FOREVER. Pozvani su svi, od najmlađih do najstarijih jer nikada nije kasno da počnete uživati u vodi. Ukoliko ne naučite plivati za jedan dan, nastavljate besplatno pohađati školu sve dok vam bazen ne postanete novi dom.

Nakon što ste naučili plivati vrijeme je da pokažete što znate! Dok čekate da uronite u morsko plavetnilo vježbajte u kupalištima na kopnu. Trenutno je aktivna ponuda Povoljno.hr koji nude 50% popusta na dvije ulaznice za samoborsko kupalište Vugrinščak.

Megapopust donosi popust na wellnes doživljaj za dvije osobe u Bizovačkim toplicama. Za 85 kuna možete uživati u cjelodnevnom kupanju, finskoj sauni, fitness dvorani i kuglanju. Čak 9 bazena i vodenih atrakcija pobrinut će se da svaki trenutak proveden u Bizovcu postane nezaboravan.

Nakon što ste pobijedili strah od vode vrijeme je za malo akcije! Iskušajte skijanje na vodi u okolici Zagreba, na jezeru Staro Čiče. Grupnjak se pobrinuo da ostvarite popust od 50% popusta na jednu vožnju od 5 minuta. Naravno, možete kupiti više kupona. Sve je potpuno sigurno i neprestano ćete biti pod nadzorom stručnjaka iz kluba KSV Zagreb.

Poslije zabave na vodi slijedi zabava pod vodom. Ponuda iz Megapopusta donosi popust na probno ronjenje s fotografiranjem u Društvu za podvodne sportove.  Najprije morate savladati teoretski dio, način na koji funkcionira oprema i naučiti kako se treba ponašati pod vodom. Zatim ćete zaroniti zajedno s licenciranim instruktorom ronjenja. Sve će biti zabilježeno fotografiranjem za uspomenu.

Ako vam škola plivanja, ronjenja, skijanje na vodi i ulazi na kupališta nisu bili  dovoljno mokri prosurfajte  još malo i pronađite neku od ponuda za rafting na hrvatskim rijekama koje su se već  udomaćile na grupnim popustima.

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Popusti na vodene aktivnosti preplavili SviPopusti.hr

  1. Marijana says:

    thumbs up za više ljetnih grupnih popusta!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.