Popusti za Dan žena

Priuštite vašoj ljepšoj polovici, mami, sestri ili prijateljici lijepo iznenađenje za Dan žena! Za vas imamo pripremljene odlične ponude s dobrim popustima na poklone, kozmetičke tretmane za opuštanje, fine ručkove i večere i putovanja.

Tretman uljepšavanja i opuštanja uvijek je dobar izbor! Ova ponuda s preko 60% popusta uključuje šišanje, fen frizuru i stil bojanja kose po izboru, za svega 139 kn!

Poklon bon za manikuru ili pedikuru s trajnim lakom također je lijep odabir. Cijena ove ponude, s popustom od 41%, iznosi samo 59 kn!

Masaža cijelog tijela u trajanju od 45 minuta savršen je poklon za opuštanje od svakodnevnog stresa. Uštedite 111 kn jer ćete u ovoj ponudi s popustom od 44% masažu platiti 139 kn!

Svaku djevojku i ženu ugodno će iznenaditi poklon u obliku srebrne ogrlice s imenom ili natpisom. Cijena takvog poklona koštat će vas samo 180 kn u ovoj odličnoj ponudi.

Dobar ručak ili večera uvijek je pravi izbor! Povedite prijateljicu, mamu ili sestru na guštanje u BBQ rebarcima i domaćem mladom krumpiru, uz popust od čak 38%.

Zagrebački od pola metra, uz nareske, juhu, salatu i palačinke poslije bit će nezaboravan provod! Iskoristite ovu ponudu s 55% popusta i platite meni za 2 osobe svega 149 kn!

Ako imate vremena, Dan žena možete proslaviti na izletu (ili izlet kupiti kao poklon). Sajam cvijeća i vrtova Pordenone savršen je za uživanje u toplijim danima. Jednodnevan izlet autobusom platit ćete 180 kn u ovoj ponudi.

Dva dana u Ljubljani za dvoje, s uključenim doručkom tedva sata saune uz voće i čaj te dodatnih 50% popusta na wellness usluge u ovoj ponudi platit ćete samo 399 kn.

Posjetite predivne Plitvice i iskoristite ponudu s 37% popusta na dva ili tri dana s doručkom i večerom za dvoje! Uživajte u buđenju prirode u našem najpoznatijem nacionalnom parku.

Luksuzan odmor provedite u Dubrovniku! Ponuda uključuje prijevoz avionom te tri dana za dvoje s polupansionom, po cijeni od 2800 kn.

Brojne druge ponude provjerite na SviPopusti portalu!

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.