Popusti za Praznik rada

Pregledajte listu najpovoljnijih ponuda za putovanja, odmor i proslavu Praznika rada!

Provedite Praznik rada na Makarskoj rivijeri! Guštajte 3 dana uz 2 noćenja na bazi polupansiona za dvoje u prelijepom Hotelu Bella Vista u Drveniku već od 699kn! Djeca do 7 godina gratis!

Bajna Opatija i slikoviti Ičići u proljeće! Provedite 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u Remisens Hotel Giorgio II i poklonite si savršen obiteljski odmor…već od 1119kn!

Slasna ponuda za sva izbirljiva nepca u Tučepima! Meni ”Bajka” u 5 slijedova u Boutique Hotelu Villa Andrea**** & Olive Tree Restaurantu u sklopu hotela za 2 osobe i za samo 455kn!

Idealan predah i uživanje u netaknutoj prirodi! Provedite 2 dana/1 noćenje s doručkom i večerom u Eko selu Boračko jezero kraj Konjica za već od 329 kn!

Provedite 1. svibanj u Best Western hotelu Kranjska Gora! Ovaj wellness paket uključuje 3 noćenja uz polupansion za 2 osobe, korištenje hotelskog bazena, korištenje fitnessa te 50% popusta na korištenje hotelskog wellnessa (finska, parna i infracrvena sauna te jacuzzi). Cijena ponude iznosi 22221 kn.

Ostavite sve brige i pobjegnite u toplu mediteransku klimu na Lošinj, otok zdravlja, ljepote i vitalnosti. Cijena za 3 dana za 2 do 4 osobe već od 399 kn!

Razgledajte zadivljujuću prirodu Gospića i okolice! Provedite 3 dana/2 noćenja s doručkom i ličkom večerom u prekrasnim sobama s king size krevetom u hotelu “Stara Lika”****! Sve za dvoje i već od 999 kn!

Provedite 1. svibanj U Solaris Mobilnim Kućicama! Ponudu koja uključuje 3 noćenja u mobilnim kućicama za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina platit ćete 916 kn.

Odmor provedite u Ville Kornati gdje ćete se opustiti u prijatnom okruženju i atmosferi. Ponuda uključuje 3 noćenja u apartmanu za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina, a cijena je 947 kn.

Provedite 1. svibanj u Opatiji, u Smart Selection Hotelu Lungomare. Ponuda uključuje 3 noćenja u dvokrevetnoj Superior sobi s balkonom za 2 osobe te polupansion. Cijena iznosi 2072 kn.

Posjetite portal Svi Popusti i pretražite među mnoštvom drugih ponuda za Praznik rada!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.