Povoljno: 2 sata bowlinga, XXL pizza i 3l pive ili soka za samo 60 kuna po osobi

Igru sličnu bowlingu igrali su još stari Egipćani, negdje oko 3.200 godine prije nove ere. Nemojte kaskati za njima! Iskoristite ponudu portala Povoljno, povedite društvo i uživajte u odličnoj zabavi u centru BOWLING 300 u blizini City Centra One, na adresi Savska Opatovina 36, Zagreb. Ponuda od 60 kuna po osobi, odnosno 298 kuna za 5 osoba uključuje 2 sata bowlinga, “Žirafa” pivo ili sok od 3l, XXL jumbo pizzu i potrebnih 5 pari cipela. Ponuda je iskoristiva svakim danom od 16 do 22h, a rok iskoristivosti kupona je do 15.03.2012.

Bowling je sportska grana u kojoj se koristi kugla za pogađanje čunjeva, sa svrhom srušiti što više. Čunjevi su postavljeni utvrđenim sustavom, na određenoj udaljenosti, na posebno pripremljenoj podlozi. Osnovne odredbe su: vodoravna i glatka površina daske položnice, raspoređenih 9 čunjeva, na njihovom postolju, u kvadratu, čija je dijagonala produžetak osi daske položnice i kuglačke staze, odigravanje kuglama iste težine i promjera, vodoravna površina postolja za čunjeve, itd.

Način igranja se dijeli na: igru u “Pune”, igru u “Čišćenje”, “Mješovito” igranje. Igra u “Pune” se izvodi tako da je na postolju postavljeno svih 9 čunjeva (postava) za svaki hitac; svaki srušeni čunj daje učinak kugle od 1, učinak kugle u pune može iznositi od 1 do 9. Igra u “Čišćenje” se izvodi tako da se počne s prvim hicem u “pune”, drugim i daljnjim hicima odigrava se u poziciju čunjeva koja je ostala nakon odigravanja prvog hica u “pune”; nakon rušenja cijele postave postavlja se ponovno svih 9 čunjeva…; kod “Mješovito” načina igranja, u jednoj seriji hitaca prva polovica se izvodi u “pune” a druga polovica u “čišćenje” (15 u pune i 15 u čišćenje).

Bowling bonton:

  1. Bowling igrate na vlastitu odgovornost.
  2. Hodanje po bowling stazama je strogo zabranjeno.
  3. Za igranje bowlinga nužno je imati prikladnu odjeću i obuću – bowling cipele.
  4. Ako je bowling staza isključena, ne bacajte kugle.
  5. Prije nego bacite kuglu pričekajte da se digne rampa ispred čunjeva.
  6. Nakon posljednje igre, pospremite kugle koje ste koristili.
  7. Unos hrane i pića na bowling stazu strogo je zabranjen.
  8. Igrač s desne strane ima prednost kod bacanja kugle.
This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.