Povoljno: 595 kuna za tretman odvikavanja od pušenja

Pušenje ubija! Znate to jako dobro, jer reklame protiv pušenja pršte čak i s kutija vaših omiljenih cigareta, ali ne možete prestati. Da, riječ je o ovisnosti! Pušenje se smatra najraširenijom štetnom navikom čovjeka u 21. stoljeću. Šteta koja po organizam nastaje unosom različitih otrovnih supstanci nemjerljiva je te se može usporediti s utjecajem najvećih prirodnih katastrofa. Većina metoda za odvikavanje od pušenja koristi se  unosom nikotina u manjim dozama kako bi se postupno smanjila želja za cigaretom kod ovisnika. No, slabosti takvih pristupa su upravo u unosu nikotina, odnosno simptomima apstinencijske krize koja se pojavljuje kod dugogodišnjih pušača.

Centar Lavanda i Povoljno.hr Vas za samo 595 kuna (koliko dođe 30 kutija cigareta), umjesto 1.500 kuna oslobađaju ove grozne ovisnosti. Riječ je o tretmanu odvikavanja od pušenja Bio laserom, koji je potpuno bezbolan, bez neugodnosti i nuspojava. Laserskim tretmanom akupunkturnih točaka podiže se razina endorfina u organizmu i u potpunosti otklanja potreba za pušenjem, kao i stres koji prati nedostatak nikotina, ali i ostali simptomi apsitencijske krize poput znojenja ili nervoze. Laser prirodno održava kemijski balans u tijelu izazivajući osjećaj opuštenosti i zadovoljstva. Za potpuni efekt dovoljan je samo jedan tretman! Niti jedan kemijski proizvod na tržištu u ovom trenutku ne riješava problem apstinencijske krize što pušačima bitno otežava proces odvikavanja, a često ga čini i nemogućim. Razlog tomu je nagli pad endorfina u organizmu kod prestanka unosa nikotina, što izaziva nervozu, stres, pa čak i fizičku bol. Tretman traje od 30 do 60 minuta, ovisno od osobe do osobe, odnosno koliko dugo je osoba pusač, koliko konzumira dnevno cigareta.

Za razliku od kemijskih proizvoda, laserski tretman je u potpunosti bolestan te ga smiju koristiti i srčani bolesnici, ali ne i oni koji imaju ugrađen pacemaker. Kupon je iskoristiv na adresi: Vrlička 16, Knežija, a rok iskoristivosti je do 31.01.2012.

Laserski tretman za odvikavanje od pušenja najnapredniji je tretman za pomoć prilikom prestanka pušenja. Tretman je prilagođen potrebama svakog pojedinca. Pomoći će vam da postignete cilj i postanete slobodni od nikotinske ovisnosti. Cijena tretmana je manja od mjesečnog troška za cigarete, a o učincima na zdravlje i eventualnim troškovima liječenja od bolesti koje uzrokuje pušenje ovdje nećemo niti govoriti.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.