Povoljno.hr: 50% popusta na 2 noćenja za 2 osobe s doručkom u Termama Snovik u Sloveniji

Zaista povoljna ponuda ovog puta dolazi s portala Povoljno.hr. Naime, za samo 679 kuna, umjesto 1.358 kuna uživajte u trodnevnom aranžmanu u Termama Snovik u Sloveniji!

Ponuda uključuje 2 noćenja za 2 osobe sa doručkom u dvokrevetnoj sobi, uz neograničeno kupanje u termama za sva tri dana i besplatno korištenje sauna (turska, finska i ledena sauna). Posebna pogodnost je što društvo od četvero ljudi može zamjeniti dva kupona za smještaj u apartmanu uz napomenu prilikom rezervacije.

Terme Snovik**** pravi su Holiday Resort s idealnom lokacijom uz rub šume koja se proteže preko termalnog kompleksa. 74 apartmana i 31 dvokrevetna soba nude kvalitetan smještaj i pogled na zelenu dolinu i okolne planine. Apartmani i sobe su građeni po najmodernijim standardima, ali uz posebnu brigu i usklađenost s okolišem u kojem se nalaze. Terme se nalaze na najvišoj nadmorskoj visini od svih lječilišta u Sloveniji.

Ovo je mjesto idealno za opuštajući odmor i bijeg od svakodnevnog umora i stresa. Kompleks se nalazi na svega 30-ak kilometara od poznatog skijališta Krvavec, ali i od Rogle pa je ovo idealna prilika da ukomponirate ugođaj opuštajućih termi i adrenalinske zabave kakvu vam pružaju svi zimski sportovi. Udaljenost od Zagreba je svega 150 km, a od Ljubljane samo 33 km.

Dio termalnog kompleksa je i restoran Potočka, koji je prepoznatljiv po raznolikom izboru ukusnih jela za različite želje i mogućnosti. Njihov dugogodišnji specijalitet je pastrva, spremana na više načina. Izbor jela prilagođen je sezoni, a organiziraju i tematske večeri kulinarstva.

Iznenadite najdražu osobu za Valentinovo i darujte joj ovaj romantičan aranžman.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.