Povoljno.hr vas vodi u Beograd po zaista povoljnim cijenama

beograd

Povoljno.hr je u skladu s trenutnim generalnim trendom učestale objave grupnih popusta za putovanja i smještaj o kojem smo već pisali, te prateći i poteze konkurencije ponudio smještaj u srpskoj prijestolnici i našem bivšem glavnom gradu – Beogradu po uistinu vrlo povoljnim cijenama.

Ukoliko ste u potrazi za ludim noćnim provodom ili jednostavno želite upoznati čari Beograda, Povoljno.hr pobrinuo se da se smjestite po cijeni već od 45 kuna po noćenju. Naime toliko iznosi noćenje za jednu osobu u šesterokrevetnoj sobi hostela Go-2 u Beogradu. Na raspolaganju će vam pritom biti i wi-fi te sve druge popratne usluge ovog hostela. Ovo je dakako idealna opcija upravo za one koji bi željeli upoznati Beograd u većem, barem šesteročlanom, društvom jer ćete na taj način uvijek znati pored koga (ili s kim) spavate.

Drugi grupni popust kojeg je također pripremio Povoljno.hr i koji se također odnosi na jeftin smještaj u Beogradu je noćenje s doručkom za DVIJE OSOBE u dvokrevetnoj sobi u novom hotelu Happy Star Club Beograd po cijeni od svega 225 umjesto 450 kuna. Ovo je dakle idealna kombinacija za sve parove koji bi uz ludi odmor željeli iskusiti i romantičnu, adventsku stranu srpske prijestolnice.

Ako nemate osiguran vlastiti prijevoz, do Beograda jeftino i relativno brzo možete stići vlakom, ali i taxi kombijima koji redovno prometuju na relaciji Zagreb – Beograd koji vas mogu pokupiti ispred vašeg doma!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.