Pregršt novih opcija na SviPopusti.hr!

svi popusti i ponude na jednom mjestu

Stiglo nam je proljeće, uskoro ističe i zimsko računanje vremena, a s probuđenom prirodom i naš portal SviPopusti.hr doživio je mnoštvo promjena, noviteta i unaprjeđenja.

Osim novog proljetnog izgleda, na među sve ostale grupne popuste uvrštene su i ponude s novih portala za grupnu kupovinu poput PonudaTjedna.com i VodiMe.hr. Količina portala za grupnu kupovinu u Hrvatskoj dakle i dalje raste bez obzira na sveopću nezaposlenost i krizu iz koje se tržište sporo izvlači, a vjerojatno je upravo i ta teža ekonomska situacija doprinijela sve većoj popularnosti grupnih popusta u zemlji.

Portal Svi popusti od sada pamti i vaše preference odnosno grad iz kojeg dolazite i kategoriju grupnih popusta koje volite pratiti, pa će vas od sada pri svakoj sljedećoj posjeti portala dočekati posljednje pregledavana kategorija grupnih ponuda iz grada kojeg ste prethodno bili odabrali.

Sigurno ste već primjetili da je svaka kategorija grupnih popusta označena i svojom pripadnom bojom. Od sada su te boje dodane i na same iznose popusta te će se jasno prikazivati pri samom odabiru pojedinog grupnog popusta što će vam dodatno olakšati pretraživanje najboljih ponuda koje upravo vama odgovaraju, u obilju aktivnih grupnih ponuda koje su vam svakodnevno na raspolaganju.

Također, prethodno uvedeno sortiranje grupnih od sada funkcionira na drugom, poboljšanom principu pa će vam se od sada odjednom sortirati i glavne i dodatne grupne ponude po svim dostupnim kriterijima.

I za kraj, dvije nove, vjerojatno najkorisnije mogućnosti uvedene u zadnje vrijeme na Svim popustima, koje ćete sasvim sigurno vrlo često koristiti:
Pregled najnovijih grupnih ponuda (gumb NOVO) – opcija koja će vam presložiti sve grupne popuste kako bi odmah dobili uvid u posljednje objavljene ponude. Ovu opciju će sasvim sigurno znati cijeniti svi naši redoviti posjetitelji koji čine zaista ogroman dio ukupnih posjeta i ona će im omogućiti da im ne promakne niti jedan novi grupni popust.
Pregled najpopularnijih grupnih ponuda (gumb POPULARNO) – opcija koja vam daje uvid u najpopularnije grupne popuste u proteklih 24 sata odnosno u one popuste koje su naši posjetitelji najviše puta otvarali i pregledavali u tom periodu, poredane od najpopularnijih prema manje popularnim.

Nadamo se da će vam sa svim ovim novim mogućnostima pronalazak i kupnja grupnih ponuda sada biti još lakša i da ćete nas svojom posjetom poticati da i dalje budemo daleko najbolji i najpopularniji portal ovog tipa u Hrvatskoj.

This entry was posted in SviPopusti.hr and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.