Preko grupnih popusta do redovitog vježbanja!

Dugo vremena planirate krenuti redovito vježbati, zdravije se hraniti, na vrijeme izvršavati obaveze i zacrtane ciljeve. Teško? Jasno zašto ukoliko ste si zadali odjednom puno velikih ciljeve. Krenite polako. Pretvorite velike ciljeve u nekoliko manjih. Lakše ćete ih postići postupno radeći na sebi.

Nemojte da vam cilj tjelovježbe bude u iduća tri mjeseca smršaviti dva konfekcijska broja. Puno ćete postići ukoliko samo postignete naviku vježbanja. Vježbanje je uvijek dobra ideja, pogotovo jer kretanjem naše tijelo ispušta endorfin, hormon odgovoran za sreću. Najvažnije je da ćete se osjećati bolje, a to što ćete uz to i bolje izgledati je samo dodatni plus.

Dovoljno je samo malo snažne volje: svakodnevno brzo hodati, nekoliko puta tjedno trčati ili čak vježbati gledajući omiljenu seriju. Ako mislite da na taj način nećete biti dovoljno ustrajni i da vam je potrebna dodatna stimulacija, potražite neku sportsku aktivnost koja vam odgovara na našim stranicama uz velike grupne popuste.

Neki naši prijedlozi: Ponuda Dana nudi Insanity program ili vježbanje na mini trampolinima – mjesečna članarina za 139kn, teretana– dva mjeseca neograničeno za 189 kn, grupni treninzi za žene mjesečno za 98 kn, kickboxing 3 treninga tjedno za mjesečni iznos od 125 kn, Akido za 129 kn, Salsa za 99 kn, Zumba za 99 kn.

Još sličnih ponuda potražite na svipopusti.hr i odaberite svoju!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.