Prilagodite se zimskim uvjetima na cesti uz grupne popuste!

Sudeći po klimatskim promjenama kojima smo svjedoci posljednjih godina loši uvjeti na cestama, odnosno snijeg, led i ostale nepogode vozače mogu snaći već sutra. Stoga nije na odmet na vrijeme zamijeniti ljetne gume zimskima.

Svipopusti.hr za vas su pronašli nekoliko ponuda preko kojih to možete učiniti jeftinije nego inače. Uz ovu ponudu i to za samo 99 kuna i popustom od 57% na zagrebačkoj Trešnjevci demontirat će vam, montirati i balansirati četiri gume do 17 cola. Postoji i mogućnost nadoplate od 50 kuna za usluge montaže run flat i niskoprofilnih guma, guma za dostavna vozila i male kombije.Trajanje usluge je svega 45 minuta.

U vulkanizerstvu “A&S” za istu cijenu možete zamijeniti sve četiri gume od 13 do 16 cola, a usluga traje između 20 i 30 minuta. Za sve gume koje iskaču iz okvira postoji mogućnost nadoplate.

U Auto plusu nude čak dvije usluge, za 99 kuna zamijenit će vam, montirati, demontirati i balansirati sve gume do 17 cola, a za 69 kuna pregledat će vaše gume, napumpati ih i balansirati.

Razloga za vožnju ljetnim gumama više nema, nemojte ugrožavati svoj i život ostalih sudionika u prometu i prilagodite se uvjetima na cesti.

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.