Proslave dječjih rođendana na svipopusti.hr

Kada pitate djecu (ali i većinu odraslih :) ) koji im je najdraži dan u godini većina od njih odmah će reći: “Moj rođendan!”. Upravo se zato odrasli moraju potruditi svojim najmlađima organizirati dan iz snova. No, nije to uvijek jednostavno, a pogotovo ne jeftino. Svipopusti.hr donose nekoliko grupnih popusta na proslave rođendana, bilo u vašem domu ili u prostoru igraonice.Ponuda dana i Etno igraonica Budilica za vas su pripremili popust od 50% za proslavu rođendana za petanestero djece. Ponuda uključuje dva sata animacije dvije stručne pedagoginje, negazirane sokove, grickalice i tople sendviče. Programobuhvaća igrokaz, kostimiranje, različite sportske i dramske igre.

Za 399 kuna vaše dijete rođendan može slaviti u Sportvizija centru. Ova ponuda uključuje dva sata zabave za najviše petnaestero djece, pozivnice, uređenje prostora, poklon za slavljenika i neograničenu količinu sokova i grickalica. Sve, naravno, pod nadzorom i animacijomstručnog osoblja.

Ukoliko ipak želite da se rođendansko slavljeodrži u vašem domu, iskoristite Home party ponudu za 399 kuna. Ponuda se odnosi na tulum najviše petnaestero djece uz jednog animatora koji će dva sata zabavljati i čuvati djecu. Uključena je dekoracija prostora, društvene igre, glazba po izboru, facepinting, disco kugla, poklon za slavljenika i kostimirani lik iznenađenja!

Ovo je prilika da sebi i svome djetetu pripremite zabavu za pamćenje!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>