Riješite se cigareta uz grupni popust!

Gotovo svaka četvrta osoba u Hrvatskoj je pušač. U svijetu od posljedica pušenja svake godine umire oko 6 milijuna ljudi, a u Hrvatskoj oko 14 000. Nažalost, velik dio je i onih koji u cigaretama nisu uživali a umrli su od udisanja njihova dima, pasivnih pušača.

Kako i vi ne biste bili dio crnih statistika krajnje je vrijeme za promjenu loših navika. Svipopusti.hr Popustplus za vas su pripremili ponudu koja vam može promijeniti život. Naime, Centar za osobni razvoj Victus u Gračanima pripremio je poseban program odvikavanja od pušenja u trajanju od dva sata.

Prvi dio programa sastoji se od psihološkog razgovora,  testiranja  i izrade plana promjena navika. Slijedi Detox program koji bi u 30 minuta trebao očistiti vaše tijelo od štetnih tvari. Nakon terapije kisikom vrijeme je za hipnoterapiju kojom će terapeut pokušati doprijeti do vaše podsvijesti.

Vrijednost ovog tretmana je 999 kuna, no uz grupne popuste možete uštedjeti 65%.

Potrudite se i dočekajte sljedeći Dan nepušenja, 31. svibanj 2014. sretni i zadovoljni što ste napokon učinili korak naprijed za svoje zdravlje i zdravlje svoje okoline.

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.