S Mudrom kupovinom do originalne hrvatske društvene igre

Portal Mudra kupovina u suradnji s Dedal komunikacijom d.o.o. donosi 50% popusta na originalnu hrvatsku društvenu igru Maldoria – Tragovima Crne kraljice! Skupite društvo i uz finu hranu i piće zaigrajte dobru i zanimljivu društvenu igru inspiriranu našom legendom o Crnoj kraljici koja može biti vaša za samo 137 kuna, umjesto prijašnjih 275 kuna.

Društvena igra “Maldoria – Tragovima Crne kraljice” originalna je hrvatska igra na ploči i djelo autora Vladimira Šterlea. Igra je namjenjena za 2 do 6 igrača, starijih od 12 godina te je inspirirana poznatom legendom o Crnoj kraljici i izgubljenom podzemnom svijetu. Komplet se sastoji od pločica za igru, karata akcije, ključeva, čudovišta, figurica, kompleta ruševina, kocki i uputa. Svaki će korisnik dobiti i registracijski broj koji će mu omogućiti preuzimanje dodatnih besplatnih sadržaja na web stranicama partnera.

Osnovna djelatnost današnjeg partnera, DEDAL komunikacije d.o.o., izrada je i smještaj web stranica te razvoj programskih rješenja vezanih za poslovanje putem interneta. Veliku pažnju poklanjaju vizualnom dojmu, jer posjetitelj u vrlo kratkom vremenu donosi odluku hoće li nastaviti pregledavati sadržaj ili jednostavno otići na drugi site. Iz tog razloga, izgled stranica treba biti originalan, suvremen i prilagođen klijentima. Neke od usluga koje partner nudi su: Dizajn i izrada web stranica, analiza internet stranica, integracija internet rješenja, marketing, grafički dizajn i multimedija. Misija je postati jednom od vodećih tvrtki na polju internet tehnologija u regiji te kroz certifikatom potvrđenu kvalitetu biti globalno konkurentni.

Ova će igra vas i vaše prijatelje odvesti u mračni, izgubljeni podzemni svijet – labirint koji spaja crkvu svetog Marka na zagrebačkom Gornjem gradu s drevnim Medvedgradom, gdje je nekada stolovala zla kraljica. Legenda kaže da podzemni labirint i danas skriva kraljičina blaga koja još uvijek čuvaju vjerne kraljičine sluge.

Iskoristite ponudu, jer uz ovu igru zabavi i uzbuđenju nema kraja!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.