Šalji Dalje korak bliže plastičnoj kirurgiji na grupnim popustima

Anticelulitni tretmani, frizerske usluge, manikure i pedikure višu nisu u modi, ŠaljiDalje otišao je korak dalje! Još uvijek u ponudi grupnih popusta nismo pronašli ponudu za pravi kirurški zahvat, ali na dobrom smo putu.

Ono što nudi ŠaljiDalje jest tretman hijaluronskom kiselinom kojom možemo ukloniti bore, naglasiti usnice i obraze, podignuti obrve…

Tretman funkcionira tako što se u željeno mjesto injekcijom unosi hijaluronska kiselina koja popunjava prazan prostor  te se tako poravnava površina kože ili popunjava lice. Nakon šest mjeseci do godine dana hijaluronska kiselina se prirodno razgrađuje u organizmu i tretman je potrebno ponoviti. Nakon tretiranja poželjno je 48 sati izbjegavati sunce, a rezultati su vidljivi nakon nekoliko dana.

Hijaluronska kiselina kemijski je spoj koji se nalazi u svim živim bićima pa tako i u čovjeku. Njezina uloga jest da na sebe veže vodu i tako hidratizira, primjerice, kožu čime utječe na njezinu elastičnost.

Tretman hijaluronskom kiselinom idealan je za osobe koje (još) ne žele trajne promjene svom licu, a žele trenutno poboljšanje.

ŠaljiDalje nudi tretman u Poliklinici dr. MM gdje će iskusni mr.sc. Ante Munitić obavljati tretmane hijaluronskom kiselinom i to za 67% popusta. Preporučena doza je 1ml i upravo toliko moguće je kupiti preko ove ponude.  Koristi se kiselina tvrtke Restylane koja je trenutno najjača u svojoj branši. Kupon je moguće iskoristiti u sljedećih šest mjeseci. Prije tretmana potrebno je obaviti konzultacije u Poliklinici.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.