Savršeni osmijeh na sniženju

Osmijeh ne košta ništa, a djeluje čudesno! Obogaćuje onoga kome je namijenjen, a ne osiromašuje onoga koji ga poklanja.

Ovu izreku ste čuli najmanje milijun puta. I slažete se s njom, ali jednostavno se ne možete prisiliti da širom otvorite usta i nasmijete se od uha do uha. Ili se nasmijete, ali brzo prekrivate usta rukom. Znate da se problem s zubima može riješiti, ali isto tako znate i koliko to sve košta. A nova perilica za rublje jednostavno je važnija od zubnih navlaka.

Grupni popusti pobrinuli su se da ne morate birati između prioriteta! Kupi me nudi čak 80%  popusta na kompletnu stomatološku uslugu koja uključuje pregled zubi, pjeskarenje zubi (površinsko uklanjanje plaka i  mekih zubnih  naslaga), čišćenje zubnog kamenca, poliranje,  interdentalno čišćenje i fluoridaciju zubi koja pojačava otpornost zubi na kvarenje. Sve to i poklon paket proizvoda za njegu zubi u vrijednosti od 90 kuna dobit ćete ako kupite kupon za 170 kuna umjesto 850 kuna i posjetite zagrebačku polikliniku Trupeljak.

Ako vas ni niska cijena ne može natjerati zubaru jer se toooliko bolite, Grupnjak ima rješenje i za vas, stomatološka ordinacija dr. Azinović. Naime, dr. Azinović pri radu koristi laserski aparat waterlase. Jedna od prednosti jest što nećete čuti rad bušilice od koje vam se ledi krv u žilama. Drugo, laser kod kirurških zahvata dovodi do trenutnog zgrušavanja krvi što sprječava krvarenje. I ono najvažnije, laser će smanjiti ili čak potpuno ukloniti bol, a nakon svakog ozbiljnijeg zahvata oporavit ćete se u rekordnom vremenu.

Kupnjom kupona preko Grupnjaka za 99 kuna kupujete uslugu u vrijednosti od 300 kuna i sljedeća četiri mjeseca ostvarujete 20% popusta na usluge ordinacije Azinović.

Osjetite tu slobodu i smijte se bez ograničenja!

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>