Servisi, čišćenja, montaža guma, punjenje klima uređaja – grupni popusti za vaš automobil!

Proljeće je pravo vrijeme za nove početke, čišćenje organizma, stana ili automobila! Svipopusti.hr donose niz ponuda kojima svog limenog ljubimca možete pripremiti za nove kilometre vaših putovanja.

Ponuda danaAutomehanika Vidak nude detaljan kontrolni pregled automobila s popustom od 67%. Tako će za samo 201 kunu stručno osoblje pregledati ulje u motoru, tekućinu za hlađenje motora i još dvadeset drugih komponenti.

Nakon provjere stanja automobila važno je promijeniti i gume. S portalom Šalji dalje to možete učiniti za 169 kuna.

Kako bi i na plus 30 °C u vašem automobilu bilo ugodno i svježe potrebno je provjeriti i napuniti klima uređaj. Svipopusti.hr i za to donose nekoliko ponuda, pa tako možete uštedjeti 59%45% ili 52%, ovisno o usluzi koju odaberete.

Na kraju, važno je automobil i dotjerati, kako izvana tako i iznutra. Kako biste to učinili temeljito i kvalitetno možete iskoristiti jedan od popusta na kemijsko čišćenje automobila. Primjerice, Ponuda dana nudi popust od 60% na kemijsko čišćenje cijelog automobila ili 70% na kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila ili troslojno poliranje te pranje i čišćenje laka glinom. Kupi u grupi uslugu kemijskog čišćenja nudi za 159 kuna.

Nemojte iznevjeriti vaš automobil, kako on ne bi iznevjerio vas! Svipopusti.hr ovdje su kako bi vam pomogli da i ovu proljetnu akciju odradite s maksimalnim uštedama.

This entry was posted in SviPopusti.hr and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.